Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Dělnická vypadá hotová, včetně vodorovného dopravního značení, zastávkových sloupků. Zaujalo mě, že se již na křižovatce Dělnická x Komunardů začalo s pracemi. Již uzavřena Komunardů směrem k nábřeží, a konstrukce křižovatky již odhalena - odstraněna dlažba. Vzhledem k tomu, že výluka má začít za více než 24 hodin, mi to přijde brzo. Nevím, jaké další přípravné práce se ještě mohou dělat, ale odstranění dlažby již dnes mě překvapilo, čekal jsem max. pár hodin před výlukou. Pro IAD je (stále) uzavřena Dělnická a nyní i Komunardů směrem na nábřeží.
-
gabuliatko
- Uživatel
Ať si moc neovykaj, příští rok je to čeká zas.9001 píše:Přece jenom 1/4 roku jet 177+A se bude těžko odvykat.
Lidi v MHD problém není, problém je překážející IAD v cestě 177 a té bylo o prázdninách méně.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady při dobrém intervalu tam bude i méně než 4 minuty
Spíš mě docela zajímá jestli se lidi naučí zpátky na 22... X22 to v SD docela zvládala a nepřišlo mi, že by byla nějak extra narvaná a školáci ráno to moc nenaplní... Přece jenom 1/4 roku jet 177+A se bude těžko odvykat.
Spíš mě docela zajímá jestli se lidi naučí zpátky na 22... X22 to v SD docela zvládala a nepřišlo mi, že by byla nějak extra narvaná a školáci ráno to moc nenaplní... Přece jenom 1/4 roku jet 177+A se bude těžko odvykat.
Dyk prece metrolinka more; kdyz to bude jezdit co ctyri minuty, pristresek nebudete potrebovat. Pravy sotous se v desti nerozpusti, a nikoho jineho se zmeny a upravy v prazske MHD prece netykaji.9001 píše:Jako TT do Hostivaře je fakt luxus. Zkrácená zastávka na Padesátem, Sídliště Zahradní město mi davají pocit jako bych byl na Ukrajině.
Jinak by mě zajímalo proč se zastávka zkracovala? Ted je přístřešek, který je u zastávky totálně na nic a lidi nám budou suprově moknout... Chápu, že bude koridor atd, ale když SŽDC nemá peníze ani na "blbou" zastávku v Podbabě natož maxi terminál na Zahradním městě....
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jako TT do Hostivaře je fakt luxus. Zkrácená zastávka na Padesátem, Sídliště Zahradní město mi davají pocit jako bych byl na Ukrajině.
Jinak by mě zajímalo proč se zastávka zkracovala? Ted je přístřešek, který je u zastávky totálně na nic a lidi nám budou suprově moknout... Chápu, že bude koridor atd, ale když SŽDC nemá peníze ani na "blbou" zastávku v Podbabě natož maxi terminál na Zahradním městě....
-
romanek763
- problémový jedinec
Včera viděn pomeranč na cele trati NH popojižděl po kouskach a kontroloval vše kde se hýbalo s vedením. o dvě hodiny později viděny 2 kačeny vedle sebe na trati .zřejmě kolaudace
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9058 se po poledni projížděla Jičínskou
a další foto z Flory a okolí http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/tr ... ra/120829/
a další foto z Flory a okolí http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/tr ... ra/120829/
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
100% souhlas9001 píše:MM: Tak ono se stačí podívat na TT před hasičárnou a okolo NS. To je brzda sama o sobě. Snad nebude moc krutá zima.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Tak ono se stačí podívat na TT před hasičárnou a okolo NS. To je brzda sama o sobě. Snad nebude moc krutá zima.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V okolí Hostivařského podjezdu byly, jsou a do reko železnice měly a mají dočasně zůstat zastávky ZM "za" (jižně od) podjezdem a "před" (severně od) podjezdem Na Padesátém - od reko TT (mimo podjezd) právě v současné 1/2 v její zatím nereko části, které budou při reko železnice nahrazeny jedinou - ZM v podjezdu. Původně jsem byl proškolen, že už při letošní (nakonec neproběhlé REKO) vznikne nová zastávka (snad uvedeného názvu Dubečská), která bude v provozu i stěmi dosavadními kolem podjezdu. Jenže, protože je její konečné umístění značně blízko k (i zkrácené) zastávce Na Padesátém, tak je jen dobřě, že zatím nevznikla = nebude brzdit TRAM.m@rtin píše: ... Jestli kdy někdy vznikne nová zastávka u žel. zast. ZM, bude to nejdříve za 6 let. Co se tedy plánovalo letos zrekonstruovat, když neměla vzniknout ani nová smyčka ZM? Zastávka Zahradní Město měla zůstat ve stávající poloze? Díky
Tak teď tomu nerozumím vůbec. Měl jsem za to, že vznikne úplně nová zastávka Dubečská, ale Na Padesátém zůstane.Martin Šubrt píše:Nemělo cenu dělat nový dlouhý, když tam ta zastávka ve výhledu nebude. Bude zastávka Dubečská a až pak zastávka v podjezdu pod tratí s přestupem na busy a vlaky.Sueneé píše:Dnes kolem 10:00 jsem si všiml "pomeranče" u zastávky Sídliště zahradní město. Evidentně kontrolvali trakční vedení. Tramvaj byla následována vozidlem s partou od trakce. Na zastávkách jsou již nové stojany. Nevím, zda to tu už nezaznelo, ale zastávka *Na padesátem* má zkrácený nástupní ostrůvek. Ví se proč?
Jestli kdy někdy vznikne nová zastávka u žel. zast. ZM, bude to nejdříve za 6 let. Co se tedy plánovalo letos zrekonstruovat, když neměla vzniknout ani nová smyčka ZM? Zastávka Zahradní Město měla zůstat ve stávající poloze?
Díky
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nemělo cenu dělat nový dlouhý, když tam ta zastávka ve výhledu nebude. Bude zastávka Dubečská a až pak zastávka v podjezdu pod tratí s přestupem na busy a vlaky.Sueneé píše:Dnes kolem 10:00 jsem si všiml "pomeranče" u zastávky Sídliště zahradní město. Evidentně kontrolvali trakční vedení. Tramvaj byla následována vozidlem s partou od trakce. Na zastávkách jsou již nové stojany. Nevím, zda to tu už nezaznelo, ale zastávka *Na padesátem* má zkrácený nástupní ostrůvek. Ví se proč?
Dnes kolem 10:00 jsem si všiml "pomeranče" u zastávky Sídliště zahradní město. Evidentně kontrolvali trakční vedení. Tramvaj byla následována vozidlem s partou od trakce. Na zastávkách jsou již nové stojany. Nevím, zda to tu už nezaznelo, ale zastávka *Na padesátem* má zkrácený nástupní ostrůvek. Ví se proč?
zdarvim. zrovna listuju Zmizelou Prahou tramvajovou č.4 a velmi mě zaujal snímek 78.provizorní jednokolejná trať v Průběžné ulici. Dovedete si představit něco takového dneska? Hádám, že se letos nezřizovala jen proto, že je to nákladnější než NAD a protože se počítalo s reko Švehlovy. Jen že mi to přijde celkem sympatický řešení..
Vinohradská: sláva. Už jsem se bál, že se na to "zapomnělo".