Vozovny - všeobecná diskuze
Moderátor: TRAM-FÓRUM
To je pravda, že se takhle nedají podle vozů, ale já to takhle nemyslel. Mě spíše zajímalo podle přístupu personálu a ochotě k pomoci.Pepa píše:Vozovny se takle moc srovnávat nedaj když každá má jiné vozy.
Vokovice mi připadají jako taková velká rodina, příjemní a vstřícní lidé včetně zástupce vedoucího ucházející prostředí i ta harfa ujede docela dobrá kantýna, 2. Žižkov tu mám nejblíž z práce taky zde jsou příjemní lidé dobrá kantýna, ta harfa by podle mě zasoužila reko, stejně jako v Kobylisých. 4. Hostivař také v poho, tam mě nasr*l pouze jeden člověk a jak jsem se dozvěděl v ostatních vozovnách nejenom mě. Výborná kantýna - autobusová. Ze Strašnic na mě dýchá historie a taky je mám nejblíž z domova, taky vyšli vstříc. Motol a Pankrác jsou u mě tak na stejném místě špatný přístup, téměř žádná a na Pankráci mi vadí, že ji DP moc pereferuje, podle mě si to tady nezaslouží A Hloubětím ten je podle mě úplně nejhorší a nelíbilo se mi moc tam. I když i zde existuje příjemná vyjímka Mladá manipulační řidička, která nás vezla z Voko na Palmovku v KTčku, a sní se příjemě kecalo. Tohle je moje hodnocení pražských vozoven i dílen (Střešovice nehodnotím tam znám pouze několik manipuláku a ty jsou v poho)
-
viva.tv1
- Uživatel
- Bydliště: 1, 5, 6, 9, 11, 16, 19, A22, A25, A26, A27, A53, A55, A56 i S5
- Kontaktovat uživatele:
no já se jenom ptam to si nemyslim... no stejně je musim je mítradek31 píše:jak všude?
doktorka dopravního podniku ti dá papír "žádám o vyšetření zraku dle vyhlášky té a té" a pošle tě s tím k očaři - ta/ten provede prohlídku a napíše schopen nebo schopen s brýlemi nebo neschopen a je vymalováno
jestli si myslíš, že Motol bude vyžadovat lepší zrak než třeba Vokovice, tak bych se bál spíš IQ testu u psychologa než očaře
-
radek31
- Moderátor
jak všude?viva.tv1-T6A5 píše:no a to je jako všude?
doktorka dopravního podniku ti dá papír "žádám o vyšetření zraku dle vyhlášky té a té" a pošle tě s tím k očaři - ta/ten provede prohlídku a napíše schopen nebo schopen s brýlemi nebo neschopen a je vymalováno
jestli si myslíš, že Motol bude vyžadovat lepší zrak než třeba Vokovice, tak bych se bál spíš IQ testu u psychologa než očaře
Já ale tu vůbec nemluvim o sedačkách, ty jsou hrozný ve všech T6 bez PO nehledě na vozovnu.Proxy píše:Včera večer jsem jel na diskotéku a na d-12 mne překvapila souprava žižkovských T6 - musím říci, že jsem se v čistých hadrech bál pomalu na ty sedačky posadit - možná že jediná byla čistá![]()
Zato když jsem se před chvílí vracel motolskou d-16, tak jsem mohl vybírat mezi čistýma a ještě čistějšíma sedačkama
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera večer jsem jel na diskotéku a na d-12 mne překvapila souprava žižkovských T6 - musím říci, že jsem se v čistých hadrech bál pomalu na ty sedačky posadit - možná že jediná byla čistáDavidD píše:S tim by se už dalo souhlasit,žižkov je má poníčené, ale né špinavé!Žižkov patří k nejčistějším vozovnám.
Zato když jsem se před chvílí vracel motolskou d-16, tak jsem mohl vybírat mezi čistýma a ještě čistějšíma sedačkama
S tim by se už dalo souhlasit,žižkov je má poníčené, ale né špinavé!Žižkov patří k nejčistějším vozovnám.Tom 11 píše:No,tak zrovna včera jsem jel několikrát žižkovskými téšestkama a i motolskýma...prostě Žižkov je má dost zničené...
Vokovice...s čím já jezdím,tak jsem ještě nezažil nějak špinavý nebo jinak poničený vůz...
No tak se svez s voko v zadu v zadním voze a uvidíš.janak se třeba svez s 7157,7140+7141 atd. Jejich údržba je také zajímavá, ve voze 7125 nesvítí u 1. dveří výstraha a to už od poloviny prosince a včera to ještě nesvítilo.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ale taky musíš brát ohled na to, že Žižkov už cca rok posílá T6 na noční 54 + vždy nějaká vyjede na 55 popř. 58. Takže tam dostanou dost zabrat oproti dennímu provozu.Tom 11 píše:No,tak zrovna včera jsem jel několikrát žižkovskými téšestkama a i motolskýma...prostě Žižkov je má dost zničené...
Vokovice...s čím já jezdím,tak jsem ještě nezažil nějak špinavý nebo jinak poničený vůz...