Zrušené TT
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Zrušené TT
Něco bylo v nějakým DP kontaktu, něco je vidět ve filmu Slečna od vody( 50 léta smyčka Ledárny atd).Ale stejně jako u všeho ostatního; moc lidí to asi nefotilo, bo kinofilm byl drahý a nic zajímavého tam nebylo.Dnes když má každej foťák a choděj mraky šotoušů je zaznamenaný snad všechno.No ale podívám se doma do archívu co by se dalo pustit ven.(jo to kdyby se dalo stáhnou to co mám v hlavě to by bylo teprv něco.A nejen já)
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Neměl by někdo nějaké fotky z původní tramvajové trati v Bráníku, pozdější přeložky a stavby Barrandovského mostu? Docela by mne to zajímalo. Díky.egee píše:Pátrám po fotografiích z této trati od zastávky Modřanská ,dnes již zrušené, době kdy jsem začínal jezdit ( r.1985) jsem jel první jízdu do Branika - pak to zavřeli a budoval se most Barrandovský a přeložka tramvajové trati. Matně si vybavuji křižovatku se silnicí ( za mlhy údajně nebylo vidět nic) a snad nějaké obratiště před samotnou smyčkou Braník nádraži.Kód: Vybrat vše
http://web.telecom.cz/frantanyklicek/kratce/tram-branik.htm
Osvěží mi někdo paměť ?? Děkuji.
Pátrám po fotografiích z této trati od zastávky Modřanská ,dnes již zrušené , době kdy jsem začínal jezdit ( r.1985) jsem jel první jízdu do Branika - pak to zavřeli a budoval se most Barrandovský a přeložka tramvajové trati. Matně si vybavuji křižovatku se silnicí ( za mlhy údajně nebylo vidět nic) a snad nějaké obratiště před samotnou smyčkou Braník nádraži.
Osvěží mi někdo paměť ?? Děkuji.
Kód: Vybrat vše
http://web.telecom.cz/frantanyklicek/kratce/tram-branik.htm Osvěží mi někdo paměť ?? Děkuji.
Stejné to bylo při maratonu. Oficiální leták DPP s +-přesným popisem omezení asi někde visel na zastávkách
Ale na stránkách DPP v době konání zhola nic
Potřeboval jsem se zrovna dopravit z Vršovic na Anděla a ten leták jsem našel až na stránkách Pražského maratonu v pdf origoš od DPP 
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nu, a na anglické verzi stránek jsou výluky z loňského léta...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm. Od prvního byla jakýmsi letákem (a vnitropodnikovou směrnicí) povolena přeprava jízdních kol v tramvajích a zkus nahlédnout do "Smluvních přepravních podmínek v provozu metra, tramvají a autobusů pražské integrované dopravy" jakožto takového zákona pro přepravu cestujících...Oskar píše:Schválně pokus. Zkuste mi někdo najít na Webu DPP aspoň náznak informace o tom, že se ode dneška ruší provoz 6tky na Laurovou. Nikde nic!
Nebýt diskuzních fór a podivných blogů, dozvěl bych se to až na zastávce...
Přeprava jízdních kol v tramvaji je stále přísně zakázána !
Co na to říct ?
Kdybych se stejně diletantsky jako naše vedení choval já na svém pracovišti, tak na hodinu letim...
Takovejch ulic by pak bylo strašně moc a nejen zásluhou DPMF píše:Co takhle Na bývalém krátkodobémprovizoriu
Schválně pokus. Zkuste mi někdo najít na Webu DPP aspoň náznak informace o tom, že se ode dneška ruší provoz 6tky na Laurovou. Nikde nic!
Naposledy upravil(a) Oskar dne 05.4.2008 23:43, celkem upraveno 1 x.
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dneska se strihali troleje a vsechno co ma draty na laurove,kdyztak dodam pozdejs foto
Co takhle Na bývalém krátkodobém
provizoriu
Já bych navrhl Bývylá Laurová
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když už to má kusá na Laurové za sebou, tak by to chtělo in memoriam pojmenovat tu bezejmennou ulici. Navrhuji název Na trojúhelníku.

-
Angus MacGyver
- Uživatel
Re: Zrušené TT - Václ. n.
Sirka píše:V příštím Metropolitním deníku (nebo jak se to jmenuje - na ČT1 v neděli po poledni) - tedy tuto neděli - bude reportáž o historii a asi i budoucnosti tratě přes Václavské náměstí (tenhle pořad je vůbec docela zajímavej, třeba posledně byla reportáž o 240...).
Sirko,
1) NE V NEDĚLI, ALE V SOBOTU, VE 12:05 na ČT 1
2) NE METROPOLITNÍ DENÍK ale " Z METROPOLE "
Ale jinak díky za postřeh
Re: Zrušené TT - Václ. n.
V příštím Metropolitním deníku (nebo jak se to jmenuje - na ČT1 v neděli po poledni) - tedy tuto neděli - bude reportáž o historii a asi i budoucnosti tratě přes Václavské náměstí (tenhle pořad je vůbec docela zajímavej, třeba posledně byla reportáž o 240...).
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K troleji: Hele, jak je dnes řešeno křížení TRAM/TRBUS? V Plzni je toho spousta ( a nejen v Plzni) a nic nepadalo. Akorát sběrače trolejbusů hezky "skákaly".