Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové tratě
Magistrát mj. praví:
- provizorní tramvajová trať na Letné nebude;
- výluka Špejchar-Prašný most bude od 1.2.09 do 1.9.09;
- tramvajové obratiště Špejchar nezanikne.
- provizorní tramvajová trať na Letné nebude;
- výluka Špejchar-Prašný most bude od 1.2.09 do 1.9.09;
- tramvajové obratiště Špejchar nezanikne.
Taky jsem mě tušení, že to nebude 15, ale někdy úpozději, páč na letákách je psáno 5.dubna - září 2008
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Info z Ospey: ....Termín otevření tratě na Radlickou je naplánován na 30. 9. 2008 oproti původnímu termínu v srpnu...
-
Filip
A jaká linka bude jezdit do Radlic ? Zůstane šestka,nebo opravdu tam hoděj sedmičku ? 
- Absolut
- Moderátor
Dnes jsem byl na Radlické a rekonstrukce úseku Křížová - Laurová postupuje podle plánu. Využívá se stávající betonová deska, proto to na první pohled vypadá, jako kdyby se "jen" obnovovala stávající trať, ale geometrie trati je jiná a již je zřejmý oblouk u budoucí zastávky Braunova z.c.
Mohly by se tam nasadit dvě wany px a kaliforňan na Laurovou. Bude tam pak Nová Bezbariérová trať, otevřená ve Slíbeném termínu, s Nízkopodlažní linkou obsluhující Školu (nebezbariérovou ale to se nahlas říkat nebude).Damir Holas píše:Víš že bych se už ani nedivil?P_V píše:Tramvaj pro slavnostní otevření bude dovezena kamionem?![]()
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Víš že bych se už ani nedivil?P_V píše:Tramvaj pro slavnostní otevření bude dovezena kamionem?
Tramvaj pro slavnostní otevření bude dovezena kamionem?MOp píše:Znovu opakuji - cca 15.9.2008 bude dokončeno prodloužení, spojovací úsek však bude stále rozkopán. Předpoklad provozu listopad 2008.
Bez záruky! Politici to mohou operativně změnit.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Znovu opakuji - cca 15.9.2008 bude dokončeno prodloužení, spojovací úsek však bude stále rozkopán. Předpoklad provozu listopad 2008.
No obávám se, že se opravovat nebude, jelikož se již v oblasti pod zastávkou Laurova pokládají koleje na místa výkopu aniž by se něco rekonstruovalo...Proxy píše:Inu, koncem července se teprve začal rozebírat oblouk u zastávky Křížová. Na rekonstrukci staré tratě se ještě nesáhlo, páč nebyly hotovy opravy kanalizace. Výkopy byly ještě otevřené.fricoolinek2 píše:No a jak to tedy vypadá v Raslicích nyní? Je to tam v takovém stavu, který by umožnil za cca dva týdny provoz tramvají?Nebo se tramvaje do Radlic rozjedou až někdy 15.9. (Termín oznamovaný na http://www.dpp.cz )???
Od té doby jsem tam nebyl, takže nevím jestli už se na dolní trať sáhlo. Ostatně mne napadlo, že by se od září dalo jezdit pouze kdyby se tento úsek neopravovaljinak bych osobně tipoval začátek provozu na konec října...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Inu, koncem července se teprve začal rozebírat oblouk u zastávky Křížová. Na rekonstrukci staré tratě se ještě nesáhlo, páč nebyly hotovy opravy kanalizace. Výkopy byly ještě otevřené.fricoolinek2 píše:No a jak to tedy vypadá v Raslicích nyní? Je to tam v takovém stavu, který by umožnil za cca dva týdny provoz tramvají?Nebo se tramvaje do Radlic rozjedou až někdy 15.9. (Termín oznamovaný na http://www.dpp.cz )???
Od té doby jsem tam nebyl, takže nevím jestli už se na dolní trať sáhlo. Ostatně mne napadlo, že by se od září dalo jezdit pouze kdyby se tento úsek neopravoval
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
No a jak to tedy vypadá v Radlicích nyní? Je to tam v takovém stavu, který by umožnil za cca dva týdny provoz tramvají?
Nebo se tramvaje do Radlic rozjedou až někdy 15.9. (Termín oznamovaný na http://www.dpp.cz )???
Naposledy upravil(a) fricoolinek2 dne 16.8.2008 20:33, celkem upraveno 1 x.
No, ono skutečně to byl nádherný pohled projíždět myčkou a podívat se na strašnické větrání z blízka 
Výhybka nebyla funkční po předchozím vykolejení linky 22. Bylo možné jí pojíždět pouze v uvedeném směru. Je to lepší řešení než aby 22 odklonili jednosměrně přes Šumavskou a Floru. Nebylo to poprvé co se cestující podívali do této vozovnyJosef píše:Tak dneska tolo zajímavé. U průběžné v ranní špičce cca 8:00 hod. nebyla funční jedna vyhybka. Tramvaj 22 projížděl okolo vozovny, myčkou, dvorem, za vozovnou...ALE S CESTUJICÍMA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to je jako měl kvůli tomu vysadit či co? Takle se to občas dělá...Josef píše:Tak dneska tolo zajímavé. U průběžné v ranní špičce cca 8:00 hod. nebyla funční jedna vyhybka. Tramvaj 22 projížděl okolo vozovny, myčkou, dvorem, za vozovnou...ALE S CESTUJICÍMA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()