Ok, díky. Nevíš, jestli se bude ještě něco kutat na Bořislavce (ex Horoměřické), protože na Evropské jsou v obou směrech 2 dočasné označníky pro BUS..?Radek píše:Především napojování trakčního vedení do obratiště Červený vrch. Plus revize TV.
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Hlavne ten Smichov není jisty. Praha 5 nechce povolovat vyluky. Plzenaka pry není vysoutezeny zhotovitel...
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Především napojování trakčního vedení do obratiště Červený vrch. Plus revize TV.
Co je prosím v plánu za údržbu o víkendové výluce Kulaťák - Šárka cca měsíc před začátkem velké reko? Dík.
-
von Špilberk
- Uživatel
Vyvrbil se nový DP-kontakt s přehledem investičních akcí (jsou tam akce, o kterých jsem zatím moc neslyšel nebo netušil, že budou letos):

Investiční plán roku 2015
V orgánech Dopravního podniku proběhlo schvalování Investičního
plánu na rok 2015...
... RTT Bělehradská (Tylovo náměstí – Otakarova), RTT
Evropská II. etapa, RTT Nádražní – Na Zlíchově, RTT Palmovka blok,
RTT Plzeňská (Tomáškova – Jinonická), TT Sídliště Barrandov – Holyně
– Slivenec, RTT Smyčka Těšnov, RTT Sokolovská (Březinova – Zenklova),
RTT Střešovická – Na Petřinách, RTT Vršovická (Otakarova – Kubánské
náměstí), TT Divoká Šárka – Dědinská...
Není zač.DG7021 píše:Díky za foto
Díky za foto 
-
von Špilberk
- Uživatel
Pod Karlovem je připraveno pár metrů kolejí na W-tram a z mostu přes Botič už mnoho nezbývá:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak ono to asi u těch zamykacích tak bude, těch čepovek na trati zasejc toliko není. Napadá mě Minská odspoda. Tam má být reko, Octárna od Petřin, to samé reko. Křižovatka Ženské domovy. Asi by se určitě něco ještě našlo. Ve vozovnách a obratištích kde jsou čepy bude asi "jedno velké V"Bobik píše:Hmm, díky. No, já zase slyšel, že těch 15 má bejt jen u uzamykatelnejch vexlí s návěstidlem. Tak asi změna. S tim "V" no to je teda nápad.... I když, vexle stejně všichni znaj a vědí který jsou který a jestli tam plandá nějaký "V"... Pro mě "V" beztak znamená akorát připomenutí "Vem si košťátko", když to jdu náhodou házet, bo s tim bůhvíjak dlouho nikdo nevexloval a nejspíš to bude zadělaný a nepůjde to.MF píše: Takže má být změněn význam návěsti "V" manipulační výhybka. Tato cedulka by se měla používat jen u těch výhybek, kde rychlost do boku bude stále max. 10 km/h.
- Bobik
- Uživatel
Hmm, díky. No, já zase slyšel, že těch 15 má bejt jen u uzamykatelnejch vexlí s návěstidlem. Tak asi změna. S tim "V" no to je teda nápad.... I když, vexle stejně všichni znaj a vědí který jsou který a jestli tam plandá nějaký "V"... Pro mě "V" beztak znamená akorát připomenutí "Vem si košťátko", když to jdu náhodou házet, bo s tim bůhvíjak dlouho nikdo nevexloval a nejspíš to bude zadělaný a nepůjde to.MF píše: Takže má být změněn význam návěsti "V" manipulační výhybka. Tato cedulka by se měla používat jen u těch výhybek, kde rychlost do boku bude stále max. 10 km/h.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MF: Velmi děkuji za informace až varování o NAVRŽENÝCH ZMĚNÁCH D1/2.
Co jsem zase slyšel já, tak nejen NAVRŽENÉ ZMĚNY, ALE CELÁ D1/2 mají ještě v následujících měsících (cca dvou) absolvovat nějaké úplné/velké připomínkové/schvalovací řízení = i za účasti OO, takže máte-li (nejen Vy) jakékoliv připomínky k uvedenému, tak si jistě dokážete najít "nějakou cestu", aby byla jejich smysluplnost řádně posouzena a případně zapracována do konečného znění novelizace D1/2.
Co jsem zase slyšel já, tak nejen NAVRŽENÉ ZMĚNY, ALE CELÁ D1/2 mají ještě v následujících měsících (cca dvou) absolvovat nějaké úplné/velké připomínkové/schvalovací řízení = i za účasti OO, takže máte-li (nejen Vy) jakékoliv připomínky k uvedenému, tak si jistě dokážete najít "nějakou cestu", aby byla jejich smysluplnost řádně posouzena a případně zapracována do konečného znění novelizace D1/2.
Co vím, tak bude novelizace dé raz/dva. Jsou prý ještě asi tři výhybky, které by prý 15 do boku neunesly. Takže má být změněn význam návěsti "V" manipulační výhybka. Tato cedulka by se měla používat jen u těch výhybek, kde rychlost do boku bude stále max. 10 km/h. Nechápu proč, když by tam prostě stačilo dát "10" se šipkou. No ale to určitě vymyslela nějaká hlava pomazaná.Bobik píše:MF - máš nějaký lepší info ohledně toho? Proč až od 1.10? Je potřeba ještě zkontrolovat/upravit/opravit nějaký vexle?
Ještě se má přestat čekat dole v Hlubočepákově až odjede tramvaj z dohledu. Osobně pro to moc nejsem, protože i když tam bylo křoví, tak ta tramvaj byla už za půlkou a následující tram v případě poruchy té předchozí měla šanci zastavit na "evakuační" dlažbě odkud byla vidět z další tramvaje dole v Hlubo..., která už zůstala stát ve stanici. Má se změnit to, že v případě poruchy předchozího vlaku má řidič ihned zastavit a nedojíždět za něj.... To je asi vše (co si pamatuji).
- Bobik
- Uživatel
MF - máš nějaký lepší info ohledně toho? Proč až od 1.10? Je potřeba ještě zkontrolovat/upravit/opravit nějaký vexle?
To bude nakonec stejně od 1.10.Bobik píše:Detaily!Hlavně že tam bude 15km do vexle.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je, na 3,50 m. Budou tam mysy. Byť Bruselská zc bude v zadní části mysu kvůli vjezdu snížená. Nové polohy zastávek už jsou na místě patrné.thriller2 píše:Je tam zvětšená osová vzdálenost.
Je tam zvětšená osová vzdálenost.