Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
To jsem prosímpěkně nepsal jako znalec tamních poměrů, ale jako dumající kolemjdoucí. 
Já teď nevím, ale nejsou ta světla náhodou při masivních výjezdech vypnutá, protože je brzy? A navíc, jak jsem napsal, nemá cenu jet někomu na kufru.Karosák píše:To je taky fakt, proč bejt drbanej už při výjezdu...
A děkuju panu von za foto to, nějak se teď nemůžu utrhnout já obhlídku...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je taky fakt, proč bejt drbanej už při výjezdu...
No a výjezdy z Kobylis?
Jo, je to třeba dobré (zejména nedrbu vůz za sebou, který jede na Hercovku). Ale k čemu mi to je, když pak za tím před sebou jedu stejně až na Palmovku. Klidně ty světla počkám, alespoň mu nepojedu na kufru.Filip píše:Já tam občas jedu a ten za mnou to stíhá bez problémů taky(když jedeme oba na Okrouhlickou). Za tu splítku jsem tam docela rád.
Jo, jenže pokud dnes jezdí vlevo jen linka 3 a 10, tak by měl být zachován nějaký traťový interval, aby to nebylo jak z Lehovce, kdy to jede minutu od sebe a pak 20 minut nic. Tedy nevím jaké jsou intervaly ve špičce, ale tipnu tak 7 minut, tedy by se nemělo stávat, že se na odbočení sjedou...P_V píše:To je pak ale chyba někde jinde, protože splítku tam dali, aby se výhybka odblokovala ještě když se stojí na stopčáře, a aby se jedny světla stíhaly.MF píše: i když se sjedou dva vlaky, tak buď každý jede jinam a tím pádem stejně čeká na ssz, nebo dva vlaky vlevo většinou jedny světla nestíhají.
-
Filip
Já tam občas jedu a ten za mnou to stíhá bez problémů taky(když jedeme oba na Okrouhlickou). Za tu splítku jsem tam docela rád.
To je pak ale chyba někde jinde, protože splítku tam dali, aby se výhybka odblokovala ještě když se stojí na stopčáře, a aby se jedny světla stíhaly.MF píše: i když se sjedou dva vlaky, tak buď každý jede jinam a tím pádem stejně čeká na ssz, nebo dva vlaky vlevo většinou jedny světla nestíhají.
Protože tam už není takový provoz jako před metrem a i když se sjedou dva vlaky, tak buď každý jede jinam a tím pádem stejně čeká na ssz, nebo dva vlaky vlevo většinou jedny světla nestíhají.Karosák píše:Proč zbytečná?
Navíc nepoužíváme kontakty, ale rádio a to umožňuje umístění přijímače lépe.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proč zbytečná?
Bude obnovena dnes již zbytečná rozjezdová splítka?
-
von Špilberk
- Uživatel
Oprava TT Klapkova. Řekl bych, že na tak krátkou opravu se do toho dali docela z gruntu. 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vodičkova-Lazarská
Veselé příhody projektanta při nedávné rekonstrukci.
http://www.sudop.cz/o-nas/sudop-revue?d ... load-force
http://www.sudop.cz/o-nas/sudop-revue?d ... load-force
-
von Špilberk
- Uživatel
Tak zrovna při akci Plzeňská 2 si myslím, že se získá dost slušných. A na Vršovické, protože od Kohinorky k Slávii je to slušný úsek. Na Střešovické bude taky dost panelů OK.P_V píše:Panely na repanelizaci brzo dojdou
Začíná vznikat info k výluce na Seifertově: http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/senov ... -tramvaji/
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně napadá minimálně Plzen je odebírá...