Třeba Štefánikova ulice, kde toto při aktuální rekonstrukci probíhá. Jinak už takových míst moc není, Metroprojekt je vytipovával od roku 1998 a většina se už oddělila. Teď už převažují místa typu most Legií, kde auta vedle kolejí plnohodnotný pruh nemají a segregace bumlíkem není z prostorových důvodů možná. Zajímavé by bylo třeba řešit Tylovo náměstí mezi Bělehradskou a Jugoslávskou a některé části Vinohradské ulice zejména od tržnice směrem k Muzeu. Ale v obou případech už to není úplně snadné. Úbytek parkování, někdy zásah do chodníků a sítí, aby se segregace dala udělat pořádně.Kovacz píše:Dobrý den,chci se zeptat na nějaké problémové úseky tramvajové dopravy v Praze co se týče zahušťování a komplikace tramvajové dopravy se silniční dopravou,kde by mohlo dojít k segregaci úseku a zlepšení plynulosti jak tramvajové tak silniční dopravy. Prosím o odpověď Děkuji
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Dobrý den,chci se zeptat na nějaké problémové úseky tramvajové dopravy v Praze co se týče zahušťování a komplikace tramvajové dopravy se silniční dopravou,kde by mohlo dojít k segregaci úseku a zlepšení plynulosti jak tramvajové tak silniční dopravy. Prosím o odpověď Děkuji
Skvělé! Toto je nejlepší způsob, jak říci lidem: Pardon, ale tato trať už to vážně potřebuje, tak se na nás nezlobte a vydržte. Jeden obrázek řekne více, než tisíc slov. Kéž by jim to vydrželo a takto (tedy tak, aby lidi neštvali) se postavili i k jiným věcem ...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Musíme to opravit 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky pane MOpeMOp píše:Samozrejme tam ten kus BKV nezustane. Cela stavba ma 5 pracovnich useku, soukrome jsem si je nazval: Svanda, Arbes, Kartouzska, kostel a pesi zona. Momentalne se pilne stavi na Svandovi a u kostela, Arbes měli doteď zatím vodaři.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme tam ten kus BKV nezustane. Cela stavba ma 5 pracovnich useku, soukrome jsem si je nazval: Svanda, Arbes, Kartouzska, kostel a pesi zona. Momentalne se pilne stavi na Svandovi a u kostela, Arbes měli doteď zatím vodaři.
-
von Špilberk
- Uživatel
Já očekávám zadlážděný W-tram. A z představy, že tam ten kus BKV nechají, se mi dělá úplně špatně.
To by byl vrchol demence a doufám, že tak špatně na tom ještě přeci jen ani v Praze nejsme.

To by byl vrchol demence a doufám, že tak špatně na tom ještě přeci jen ani v Praze nejsme.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V Praze už nějakou dobu žiješ... Opravdu musí pan G. psát kloudný důvod a nebo jsem prakticky odpovědělMM-Mikulovsky píše:G: A můžeš nám prozradit jediný kloudný důvod "proč by nešli s REKO TT od Arbesáku do pěší zóny Anděl", když i tam byly (zejména DC) opakované vady na TT?
Se zmíněnou vhodností přístupu veřejnosti k dokumentacím takových staveb 100% souhlasím.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
G: A můžeš nám prozradit jediný kloudný důvod "proč by nešli s REKO TT od Arbesáku do pěší zóny Anděl", když i tam byly (zejména DC) opakované vady na TT?
Se zmíněnou vhodností přístupu veřejnosti k dokumentacím takových staveb 100% souhlasím.
-
gabuliatko
- Uživatel
Obávám se že do pěší zóny nepůjdou, ale uvidíme. Já jsem hlavně zvědav na vliv změny toho směrového vedení na zácpu. Stejně nechápu proč k takovýmhle stavbám není veřejně dostupná dokumentace. Nebo se dá někde stáhnout?9001 píše:A dotáhnout Wtram až k Andělu? A nebo tam zůstane ten pahýl z BKV?
-
von Špilberk
- Uživatel
Napojené to není, tak snad to dotáhnou. Já hádám, že pahýl je kvůli zachování dopravní obslužnosti. Takže až se zaasfaltuje předchozí úsek, pahýl se vykope.9001 píše:A dotáhnout Wtram až k Andělu? A nebo tam zůstane ten pahýl z BKV?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A dotáhnout Wtram až k Andělu? A nebo tam zůstane ten pahýl z BKV?
-
von Špilberk
- Uživatel
Pohled od Švandova divadla:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
von Špilberk
- Uživatel
Posun TT mezi zastávkou Arbesovo nám. (směr Anděl) a křižovatkou Kartouzská:
-
von Špilberk
- Uživatel
RTT Štefánikova od Anděla: