Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
MS: diky za objasneni situace. povazuji to skutecne za skandal. pristresek by proste mel byt standard, pokud to prostor umoznuje. coz zde umoznuje. smlouva s jcd bude zrejme supernevyhodna, jak uz to tak v praze byva. predpokladam, ze jeji soucasna podoba je z bemovskeho obdobi.
jeste k "dvojschodu": nebylo by logictejsi laicky receno umistit trat na sam. telese podel zastavek o neco niz, aby pak i ostruvky nemusely byt z vnejsi strany tak vysoke? (plus vykaslat se na zabradli -- koneckoncu jde to u nar. divadla, jde to na strossu - proste vsude, kde neni samostatne teleso)
komentar moji mamy: ty zastavky vypadaji jak opevnene hrady. a proc je tam tolik oskliveho zabradli s plexisklem?
komentar znamych, co jsem potkal cestou: uz cekame na 22 ctvrt hodiny, byla to takova dobra tramvaj, ale ted jezdi malo a nespolehlive.
jeste k "dvojschodu": nebylo by logictejsi laicky receno umistit trat na sam. telese podel zastavek o neco niz, aby pak i ostruvky nemusely byt z vnejsi strany tak vysoke? (plus vykaslat se na zabradli -- koneckoncu jde to u nar. divadla, jde to na strossu - proste vsude, kde neni samostatne teleso)
komentar moji mamy: ty zastavky vypadaji jak opevnene hrady. a proc je tam tolik oskliveho zabradli s plexisklem?
komentar znamych, co jsem potkal cestou: uz cekame na 22 ctvrt hodiny, byla to takova dobra tramvaj, ale ted jezdi malo a nespolehlive.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pawel: To je jednoduchý. Podle projektu tam zastávka neměla být, tj. přístřešek nebyl v plánu. Pokud by měl mít přípojku na plnohodnotné provedení, tak ani náhodou. A dál mě někdo možná doplní, ale prý už není možné dodat od JCD žádný nový přístřešek, tj. to je asi důvod, že pokud se někam nějaké dají, tak jen výjimečně, např. výměnou za nějaký jiný (viz Na Hroudě za ten na chodníku ten na zastávce zc). Nebo si je DP musí koupit, nebo nevím, ale situace je v tomto ohledu velmi vážná a proto na mnoha nových zastávkách přístřešky nejsou (Na Hroudě dc apod.).
novy skandal na rekonstruovane trati na belohorske: zastavka u kastanu nema cekarnu, a to ani v jednom smeru. PROC??? takze jsem zas jako uz desetileti musel cekat pod domy. user-friendly nade vse!
(a nacekal jsem se dost: 22 mela prijet za minutu. ovsem nejela. po 10 minutach prijela 22 smer HL (via letna), popovez jsem se tedy na pohorelec s tim, ze treba pojede nejaka kratka. po dalsich deseti minutach prijizdi 22 od ricanovy. kdyz vystupuju na ipp, jede za mou KT jeste kratky spoj a ihned v zavesu dalsi kachna smer HL....)
(a nacekal jsem se dost: 22 mela prijet za minutu. ovsem nejela. po 10 minutach prijela 22 smer HL (via letna), popovez jsem se tedy na pohorelec s tim, ze treba pojede nejaka kratka. po dalsich deseti minutach prijizdi 22 od ricanovy. kdyz vystupuju na ipp, jede za mou KT jeste kratky spoj a ihned v zavesu dalsi kachna smer HL....)
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš kvůli dnešnímu dopravnímu kolapsu? Pochvala za operativní urychlení!
-
vencavasek
- Uživatel
Chápu, že po nedávných zkušenostech tě napadá právě toto, ale je to jinak
:
dpp.cz píše:V pátek 12. září 2014 (od přibližně 12.00 hodin) bude obnoven pravidelný tramvajový provoz v úseku Radošovická – Nádraží Hostivař.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký error na Hostivaři? Nedostatky při zkušebních jízdách? Přišla mi SMS, že vzhledem ke změně otevření úseku Radošovická- NH, si máme zkontrolovat určení plánovaných směn...:-S
Pepa píše: Potvrzuji, teď jsem tam šel a je tam obyčejný trávník - od zastávky KN k pěšímu přechodu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
A co krásno v zastávce Průběžná? Pokud se to nestihne do voleb, zůstane tam bouda s drátosklem na dobu neurčitou.
Potvrzuji, teď jsem tam šel a je tam obyčejný trávník - od zastávky KN k pěšímu přechodu.Karosák píše:No nevím jak dneska za rozbřesku, ale včera v 0:30 rozmotávali V Olšinách první role obyčejného travního koberce...
-
gabuliatko
- Uživatel
Tedy že na to ještě podél silnic, v parcích a na náměstích nepřišli. proč vůbec na zahradě nemám místo trávníku sukulenty?Bobik píše:No tam jde spíš o to, že by ty sukulenty, na rozdíl od "obyčejný" trávy měly být jaxi "bezúdržbový".
http://www.poradte.cz/rostliny-a-pestov ... vniku.html
Skoro bych řekl že jen nějaké zahradnictví "podojilo" Prahu 10.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jak dneska za rozbřesku, ale včera v 0:30 rozmotávali V Olšinách první role obyčejného travního koberce... 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Poseká to 15T a v zimě to pořeší pluh?Bobik píše:No tam jde spíš o to, že by ty sukulenty, na rozdíl od "obyčejný" trávy měly být jaxi "bezúdržbový".
- Bobik
- Uživatel
No tam jde spíš o to, že by ty sukulenty, na rozdíl od "obyčejný" trávy měly být jaxi "bezúdržbový".
Obyčejná tráva, která je všude už není in?Proxy píše: Praha 10 nyní zaplatila výsadbu sukulentů v ulici v Olšinách - pokud se to chytne, tak se tento způsob obarvení tramvajové tratě bude používat všude, kde je to možné a finanční prostředky dovolí...
Švehlova: Kachny... kachny... 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.