Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
martin8211
- Uživatel
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
A nejde přidělat tím železným páskem sloup TV do úrovni očí řidiče?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ji klidně udělat ve velikost DZ + ten pryž pro muří nohu.von Špilberk píše:Jo přežívají, ale po různých bujarých nocích bývají otočené, převrácené, posunuté atd. Jen je většinou nikdo neodnáší, protože se s tím nechce nikdo tahat a sběrna by to taky asi nevzala (teda doufám9001 píše:A proč tedy běžně na ulicích přežívají přenosné značky?). Ale zrovna v Modřanech nevydrží nic: sklo v přístřešcích, jízdní řády na sloupcích, samotné sloupky, odpadkové koše, prostě nic.
Navíc přenosnou OR by za šera sbalil nějaký šotouš.
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo přežívají, ale po různých bujarých nocích bývají otočené, převrácené, posunuté atd. Jen je většinou nikdo neodnáší, protože se s tím nechce nikdo tahat a sběrna by to taky asi nevzala (teda doufám9001 píše:A proč tedy běžně na ulicích přežívají přenosné značky?
Navíc přenosnou OR by za šera sbalil nějaký šotouš.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A proč tedy běžně na ulicích přežívají přenosné značky?von Špilberk píše:Jo, jenže svářeči jsou u toho. Píchnout zrovna v Modřanech OR na klacku do kolejí, vsadím se, že do rána je klacek někde jinde nebo úplně pryč.Bobik píše:Například při různejch opravách požívaj svářeči návěst pomalu "na klacku", kterej v místě oprav zatlučou do země. Třeba konkrétně v těch Modřanech by to takhle šlo.
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo, jenže svářeči jsou u toho. Píchnout zrovna v Modřanech OR na klacku do kolejí, vsadím se, že do rána je klacek někde jinde nebo úplně pryč.Bobik píše:Například při různejch opravách požívaj svářeči návěst pomalu "na klacku", kterej v místě oprav zatlučou do země. Třeba konkrétně v těch Modřanech by to takhle šlo.
- Bobik
- Uživatel
Jistě. Resp. D1/2 nijak neupravuje na čem maj bejt návěsti přidělaný. Například při různejch opravách požívaj svářeči návěst pomalu "na klacku", kterej v místě oprav zatlučou do země. Třeba konkrétně v těch Modřanech by to takhle šlo.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bobik: A dovoluje pražská D1/2 "silniční" verzi OR? Tzn. že by tam byla na muří noze?
- Bobik
- Uživatel
von Špilberk píše:Většinou je tam napsáno: špatný stav TT. To stačí, ne? Omezenky v Modřanech 14 dní přežijeme a v září už tam nebudou.
No, většinou poznáš prd - viz ty Modřany. Včera/dnes jsem tam drandil celou noc, ale ani u jedné z těch nových OR není patrné proč tam je (žádný "schod" v kolejích a tak).Petrpes píše:Mě to stačí a v zásadě je mě to jedno... Většina OR je kvůli stavu kolejí a to i jako řidič při průjezdu poznáš.
Ale budiž, problém s tím nemám. Problém mám spíš s tím, že dráteníci vyvěsí OR na první možné místo, takže třeba pokud bude fiklá kolejnice a OR 10 zrovna v těch Modřanech, kde jsou příčňáky i 50-60m od sebe a lom bude 2m před ukončením, tak i pokud přes ten lom pojedu jak mám, ale na těch 10 zpomalím až těsně před ním a nachytá mě u toho DK, tak bude mít výstřik a já problém, že jsem nejel "od začátku do konce". Tahle zbytečná buzerace mi na tom vadí.
-
gabuliatko
- Uživatel
von Špilberk píše:... a v září už tam nebudou.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Von: Věříš, že ty omezení v Modřanech nebudou v zimě zpátky? 
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě to stačí a v zásadě je mě to jedno... Většina OR je kvůli stavu kolejí a to i jako řidič při průjezdu poznáš.
-
von Špilberk
- Uživatel
Většinou je tam napsáno: špatný stav TT. To stačí, ne? Omezenky v Modřanech 14 dní přežijeme a v září už tam nebudou.Bobik píše:Jo, moc vtipný s tim seznamen - co se tam dovíš? Provozní důvody, bezpečnost provozu a podobné konkrétní věci....
- Bobik
- Uživatel
Jo, moc vtipný s tim seznamen - co se tam dovíš? Provozní důvody, bezpečnost provozu a podobné konkrétní věci.... 
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K čemu tam jsou nevím, jen odHADuji, ale v každé výpravně máš seznam OR 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Také je 20 na přejezdu mezi Libušským potokem a Poliklinikou - obě z důvodu nalámání kolejiva.Bobik píše:Tam je taky kvůli čemu?Petrpes píše:Dále je 30 mezi Poliklinikou a Libušským potokem...