Karosák píše:.... Jinak když jsme na KOMOKu, tak právě tam jsem si po minulé diskusi všiml citelného bujení vegetace: Krom zmíněného oblouku před Braníkem zdolává zídku také malé křovisko před Belárií DC a průjezdní profil pomalu ohlodává různá vegetace v úseku M. Rokle-Sídl. Modřany. Ovšem podobně jako Braník, tedy zhoršení rozhledových poměrů je určitě mezi U Libuš. potoka > Polikl. Modřany-mezi tratí a silnicí je solidní roští a není vidět pořádně za oblouk ani do silnice, ....

1.) Já zeleň na KOMOKU beru tak, že dobu kratší než je v místě plánovaná výluka kvůli REKO je zbytečné. (Ovšem pokud po ukončení REKO nebude toto vyřešeno, tak jsem rozhodně 1., kdo bude "křičet" - informovat PDT + OO!)
2.) Za Libušským potokem DC tě však naprosto nechápu - sice mezi zastávkovým označníkem a SSZ je v první polovině délky zeleň již na výšku cca skříně TRAM, ale následně se k SSZ, snad i díky mému (před)loňskému "křičení", snižuje cca na 1m = ve výhledu na SSZ, přechod za ním i křižovatku mi zeleň po pravé straně rozhodně nijak nebrání! (Kéž by podobně byla upravena zeleň těsně před výstupní zastávkou obratiště Nádr.Braník, protože mezi ní a zastávkou je možný výstup chodců od podchodu, na nějž fakt není přes minimálně 3m vysokou zeleň z kabiny TRAM vidět!)