Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Dnes uz se vrchni cinili pri rozebirani severniho vrcholu krizovatky u elektrarny.
Jinak k tem dalsim rekonstrukcim, Komunardu-jih skoncily v supliku, penize, odvolani, fake??
A jsou nejake solidni informace k objizdne VO? Provizorni stav na 30 let, nez se to rozebere a napoji jako drive? Nebo se na prknech aktivne resi technicke reseni a spor s usedliky u kuse?
Jinak k tem dalsim rekonstrukcim, Komunardu-jih skoncily v supliku, penize, odvolani, fake??
A jsou nejake solidni informace k objizdne VO? Provizorni stav na 30 let, nez se to rozebere a napoji jako drive? Nebo se na prknech aktivne resi technicke reseni a spor s usedliky u kuse?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem 2x na místě, naposledy před hodinou, takže bych to trochu shrnul:
Nad Hercovkou-U Sloupu: položena nová trať, zbývá svařit kolejnice, napojit odvodnění, možná ještě nějaké podbití, zakrýt.
U Sloupu-úroveň zast. NAD Trojská: v celém úseku podbito a doštěrkováno, včetně logického rozebrání a opětovné montáže panelových přejezdů TT. V táhlém oblouku DC vyměněna opotřebovaná pravá kolejnice i s novými svěrkami.
úroveň zast. NAD Trojská-křiž. Pod Lisem: provedena výměna kolejového svršku do vyčištěného/nového stěrkového lože, prostor přejezdu Nad Kazankou mezi pražci vylit betonem. Kolej DC je nová až pod křižovatku Pod Lisem, kolejový rošt v oblouku je pak ob pražec kotven proti bočnímu pohybu. Kolej ZC zatím končí u přejezdu Nad Kazankou, zbytek ke křižovatce bude brzy následovat, nové kolejnice leží opodál, nejsou napojeny bahníky.
Dále trať nedotčena.
Nad Hercovkou-U Sloupu: položena nová trať, zbývá svařit kolejnice, napojit odvodnění, možná ještě nějaké podbití, zakrýt.
U Sloupu-úroveň zast. NAD Trojská: v celém úseku podbito a doštěrkováno, včetně logického rozebrání a opětovné montáže panelových přejezdů TT. V táhlém oblouku DC vyměněna opotřebovaná pravá kolejnice i s novými svěrkami.
úroveň zast. NAD Trojská-křiž. Pod Lisem: provedena výměna kolejového svršku do vyčištěného/nového stěrkového lože, prostor přejezdu Nad Kazankou mezi pražci vylit betonem. Kolej DC je nová až pod křižovatku Pod Lisem, kolejový rošt v oblouku je pak ob pražec kotven proti bočnímu pohybu. Kolej ZC zatím končí u přejezdu Nad Kazankou, zbytek ke křižovatce bude brzy následovat, nové kolejnice leží opodál, nejsou napojeny bahníky.
Dále trať nedotčena.
zdravim, dneska jsem se do Tróje dostal ale jen zběžně a bez foťáku. Viděl jsem V3Sky dole na křižovatce Trojská x Nad Kazankou a spoustu lidí v kolejišti, co tam ráno vyváděli jsem z auta nepostřehl. Pak jsem ale postřehl svářeče kousek za zastávkou Vosmýkových.
Otakarka - Kubáň letos určitě ne. Vinohradská drží - není zatím důvod. Plynární nevím.Karosák píše:To jsem zvědav na rekonstrukční skore letošní sezóny. Loni třeba nedošlo na Komunardů-jih, zase byla poměrně překvapením bleskovka V Olšinách. Kubáň-Otakarova byly vyvrtány sondy, ale jinak je to hrad v Karpatech. Naopak loni se horlivě mluvilo o Bělehradské, nabyl jsem dojmu, že letos tutovka, a najednou ticho a že prej za rok?? A o Plynární si asi taky víc povíme na Mikuláše... Třeba o Vinohradské jsem už úvahy postřehl, o tankodromu v Michelské nikoliv...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jsem zvědav na rekonstrukční skore letošní sezóny. Loni třeba nedošlo na Komunardů-jih, zase byla poměrně překvapením bleskovka V Olšinách. Kubáň-Otakarova byly vyvrtány sondy, ale jinak je to hrad v Karpatech. Naopak loni se horlivě mluvilo o Bělehradské, nabyl jsem dojmu, že letos tutovka, a najednou ticho a že prej za rok?? A o Plynární si asi taky víc povíme na Mikuláše... Třeba o Vinohradské jsem už úvahy postřehl, o tankodromu v Michelské nikoliv...
- jendelin.i
- Uživatel
Ad smyčka Trojská
Čím dřív, tím líp. Umožnilo by to mnohem lépe ukončovat linky v oblasti Holešovic.
Čím dřív, tím líp. Umožnilo by to mnohem lépe ukončovat linky v oblasti Holešovic.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
na bourání Rámusáku nastoupilo loďstvo 
foto http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/140313/
video http://www.youtube.com/watch?v=o44A_H1A3QE
foto http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/140313/
video http://www.youtube.com/watch?v=o44A_H1A3QE
Jednalo se o výluku pro pravidelnou revizi vrchního vedení v úsecích s otevřeným svrškem.mikikopas píše:Nějaké krátkodobé výluky si myslím.
-
sloupik1984
- Uživatel
Mě přišlo, že rovnali středové bet. panely, které přečuhovaly a byly už týden označené barvou...
Nějaké krátkodobé výluky si myslím.
-
romanek763
- problémový jedinec
Nevíte někdo aktuálně o reko Hostivař?? Nevíte co se dělalo dnes viz.......Nádraží Strašnice - Nádraží Hostivař (22, 26, 57, 59) dne 12.3.2014 od 0:40 do 4:40
22:
•linka je ze zastávky Průběžná vedena do zastávky Vozovna Strašnice
26, 57, 59:
•linky jsou zkráceny do zastávky Nádraží Strašnice
X57:
•náhradní autobusová doprava v úseku Strašnická - Nádraží Strašnice - Nádraží Hostivař
díky
22:
•linka je ze zastávky Průběžná vedena do zastávky Vozovna Strašnice
26, 57, 59:
•linky jsou zkráceny do zastávky Nádraží Strašnice
X57:
•náhradní autobusová doprava v úseku Strašnická - Nádraží Strašnice - Nádraží Hostivař
díky
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rámusáku už zbývají jen dvě pole, takže nad řekou už je necelé jedno...
foto http://kasme.rajce.idnes.cz/MO-140309/#IMG_7103.jpg
foto http://kasme.rajce.idnes.cz/MO-140309/#IMG_7103.jpg
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono oboje má svoji funkci... Na velké akce se Výstaviště hodí, ale dopravně je lepší u metra.mikikopas píše:No jako pokud jde o tu smyčku, tak já s tím souhlasím, ale až po Libuši, Dědině a Podbabě se Suchdolem. Tak musí tam být nějaká spojnice k Výstavišti a pokud by bylo tot, tak fajn, ale v tom případě by mohla nastat otázka na co smyčka na Výstavišti, když máme nedaleko další. Ale jinak jsem pro.
Souhlasím s Martinem Šubrtem v tom, že by jsme krom současných projektů se uměli připravit na nový stav Buben. No ta 19 není tak špatný nápad, ale já bych s tím taky počkal až uvidíme výhledový stav.
No jako pokud jde o tu smyčku, tak já s tím souhlasím, ale až po Libuši, Dědině a Podbabě se Suchdolem. Tak musí tam být nějaká spojnice k Výstavišti a pokud by bylo tot, tak fajn, ale v tom případě by mohla nastat otázka na co smyčka na Výstavišti, když máme nedaleko další. Ale jinak jsem pro.