Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Realita je způsobená pomalostí některých zúčastněných subjektů, které se bály něco rozhodnout, proto bude přes zimu provizorium a na jaře zase stavba.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Když sjíždím z D1 na Říčany, tak tam je nevyužitých panelů na celou Prahu...
Souhlasím s Tebou na dočasné řešení proč ne, ale nějak nechápu ten systém, že letos se udělá troška a další rok ty kostky zase rozeberou hodí tam asfalt a budou dělat ostrůvky? Vizualizace vypadala nádherně, realita mě děsí.
Souhlasím s Tebou na dočasné řešení proč ne, ale nějak nechápu ten systém, že letos se udělá troška a další rok ty kostky zase rozeberou hodí tam asfalt a budou dělat ostrůvky? Vizualizace vypadala nádherně, realita mě děsí.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem přesvědčen, že to má být dočasný stav (snad jen "přes zimu") po níž by měly stavební práce v oblasti pokračovat pokládkou finálních povrchů - možná i včetně změny umístění mnohých TRAM zastávek.9001 píše:K fotce na znamení. Je to jenom pokročilou hodinou a nebo opravdu mám chápat, že zastávky na Vršovické náměstí budou z BKV?
Zkrácení by tak nevadilo. Stejně tam nikdo nepřestupuje a zkrácení bude i vypadat celkově lépe.
Takže zopakuji tu, co jsem jistě uvedl po loňském vytvoření dočasného zastávkového mysu z BKV na Čechově nám. ZC - z čeho jiného než z opotřebovaného, ale nezničeného materiálu by měly být účelně (levně) vytvářeny dočasné "prvky"?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K fotce na znamení. Je to jenom pokročilou hodinou a nebo opravdu mám chápat, že zastávky na Vršovické náměstí budou z BKV?
Zkrácení by tak nevadilo. Stejně tam nikdo nepřestupuje a zkrácení bude i vypadat celkově lépe.
- Venca
- Uživatel
- Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mě, co bude vypraveno na d-5/20, zda-li sóla nebo soupravy? Ví už to někdo, jestli to však není tajné?Ad. Ropid:
20:
změna trasy (zkrácení): SÍDLIŠTĚ BARRANDOV – ... – Malostranské náměstí – MALOSTRANSKÁ (A)
všechny spoje pokračují ze zastávky Malostranská jako linka 5 ve směru Ústřední dílny DP
na linku jsou celotýdenně nasazeny sólo vozy (vyjma vybraných spojů v ranní špičce PD)
Omlouvám se, Ropid už mi odpověděl, ale jsem zvědav, zda-li ta sóla budou stačit.
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K Evropské a Badeniho: dle tiskové zprávy má být hotovo obojí k 24.10.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale ja to stihnul, jen se mi trepala ruka..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já to neviděl z AE, nýbrž z auta, ale zorvnatak mi to připadalo na dýl než na měsíc... I když fakt záleží jak máknou a jak jim bude přát počasí. A jinak se mi moc líbí, jaké plodiny se pěstují na otevřeném svršku! Podle listů to tipuju to na nějaké ředkvičky, mrkve nebo malé kedlubničky.
Rozhodně to tedy nevypadalo jako trávník. Zřejmě se DP rozhodl si trochu zalepit děravý rozpočet prodejem farmářské zeleniny
Jinak omluva, na Rámusák jsem se dostal až po půl 7 a to už byla tma
Jinak omluva, na Rámusák jsem se dostal až po půl 7 a to už byla tma
-
gabuliatko
- Uživatel
Fakt? Po tom co sem viděl z okna AE v sobotu večer to vidím minimálně na 2 měsíce (spíš sem si říkal estli to takhle ostane přes zimu). A že by se v Badeniho vrtali tak dlouho? Uvidíme.MOp píše:Pawel: Zbytecne obavy. Az se otevre Badeniho, bude Evropska hotova.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dokoncovaci prace - takze reko od provizornich zastavek (zruseni) po vrchol krizovatky Chotkovy sady.
co se vlastne bude v badeniho delat a jak dlouho? evropska by mela byt otevrena 1.11., ódr?MOp píše:Pawel: Zbytecne obavy. Az se otevre Badeniho, bude Evropska hotova.
diky predem za odpoved.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOp: Když pánbů dá, tak dnes odpoledne nafotím, ale neslibuju...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pawel: Zbytecne obavy. Az se otevre Badeniho, bude Evropska hotova.
krutak: Slysel jsem, mrzi mne, ze se tam nedostanu podivat.
krutak: Slysel jsem, mrzi mne, ze se tam nedostanu podivat.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nenašel jsem, že by to tady už padlo, tak pro úplnost uvádím, že už minulý víkend se začalo s postupným rozebíráním Rámusáku. Během týdne přišel na nepoužívané části o kolejnice, které jsou nyní vyskládány na trojské straně a čekají na odvoz.
Odkaz na fotky z minulého pondělí: http://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2904745
Odkaz na fotky z minulého pondělí: http://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2904745
pokud jsem spravne pochopil, tak od 30/9
-ukonceni vylukove cinnosti v okoli prasneho mostu
-zahajeni vyluky badeniho
-pokracovani vyluky evropska
LV: 8, 26 do podbaby; 1, 25 pravidelna trasa (schvalne, kdo zvladne spocitat, po kolika letech se 25 vraci do trasy HR - pras.m. - vozovna - hladkov - brevnov ... ja nikoli:); 18 i nadale kolem hradu; 5/20 UDDP-MA-barrandov; 2 nadale mimo provoz.
dotaz: co bude po zprovozneni badeniho s linkou 5 a 20? vejdou se do podbaby? nebo uz bude treba hotov kus evropske (po borislavku, obrat californien)? pak by mohla byt 20, 26 v KT8 na borislavku a 5, 8 do podbaby. pri trose dobre vule by se tam vesla i ta 2.
-ukonceni vylukove cinnosti v okoli prasneho mostu
-zahajeni vyluky badeniho
-pokracovani vyluky evropska
LV: 8, 26 do podbaby; 1, 25 pravidelna trasa (schvalne, kdo zvladne spocitat, po kolika letech se 25 vraci do trasy HR - pras.m. - vozovna - hladkov - brevnov ... ja nikoli:); 18 i nadale kolem hradu; 5/20 UDDP-MA-barrandov; 2 nadale mimo provoz.
dotaz: co bude po zprovozneni badeniho s linkou 5 a 20? vejdou se do podbaby? nebo uz bude treba hotov kus evropske (po borislavku, obrat californien)? pak by mohla byt 20, 26 v KT8 na borislavku a 5, 8 do podbaby. pri trose dobre vule by se tam vesla i ta 2.