Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce TT
Jako kdyby se treba rekla definitivni trat na Hradcanske zc pred provizoriem - joj, to by bylo neco jineho.. Jiz jen od pohledu je leva kolejnice tak nejak ulitla a tram se rozkmita ani nemrknes.. Projet to tak chlapci s krabem, asi by se hodne divili..
Dnes jsem tam jel s 14T, T6 a T3SU a ani jedna se z nich se nehejbala..krtinek píše:K těm S49 použitým na Plzeňské bych měl jednu věc a sice - je to dneska první den, co se po tom jezdí a z 5 tramvají, kterými jsem tam jel, se 3 "houpaly". Dvě středně a jedna T6 skoro jako na modřanské tratiPochybuju, že by to bylo jenom kolama...
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pane MOpe, to snad po mě, tramvajovém šotouši nemůžete chtítMOp píše:Jezdi busem
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezdi busem 
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já byl dnes také nad míru spokojenMOp píše:Po Plzensky jsem jel v minulych dnech x-krat s ruznymi typy tramvaji a takovy problem jsem nespatril. Napis cisla vozu a presna mista.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Po Plzensky jsem jel v minulych dnech x-krat s ruznymi typy tramvaji a takovy problem jsem nespatril. Napis cisla vozu a presna mista.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K těm S49 použitým na Plzeňské bych měl jednu věc a sice - je to dneska první den, co se po tom jezdí a z 5 tramvají, kterými jsem tam jel, se 3 "houpaly". Dvě středně a jedna T6 skoro jako na modřanské trati
Pochybuju, že by to bylo jenom kolama...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petr: Díky - mě to sice napadlo, ale až teprve teď mám jistotu, že není stejný jen vzhledově, ale i rozměrově.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Hrabě Chotek se asi obrací v hrobě pane kolegoMM-Mikulovsky píše:(...)stálá zastávka Chodkovy sady?(...)Alespoň přibližné rozměry nemáš?(...)
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jednak křižovatka Prašný most ještě není ve své finální poloze, takže ještě je nějaká výluka Hradčanské pravděpodobná. Dále přece není nutné tam dělat zastávky, je tam na obou stranách místo na pěkný 3-4 metry široký střední pěší pás se zelení, který mohl vést k ulici Na Valech a jehož součástí by čas od času byly, třeba zastávky zřízené přivezenými sloupky. Ostatně zastávky se tam čas od času zřizovaly léta a nadále zřizovat budou. Proč se s uličním prostorem nepracuje vstřícně nejen k zeleni, ale právě i pěším apod., toť otázka.MM-Mikulovsky píše:Proč by měl v ul. Badeniho strašit stálý zastávkový ostrůvek (nikoliv zastávka), když za měsíc (1.10.se stále udává jako datum zprovoznění TT mezi křižovatkami s ulicemi Prašný most a U Brusnice) všechny TRAM linky jedoucí přes Hradčanskou budou projíždět nad podchodem u vestibulu metra a v ul. Badeniho je jen cca o 100 metrů dál stálá zastávka Chodkovy sady?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proxy: Proč by měl v ul. Badeniho strašit stálý zastávkový ostrůvek (nikoliv zastávka), když za měsíc (1.10.se stále udává jako datum zprovoznění TT mezi křižovatkami s ulicemi Prašný most a U Brusnice) všechny TRAM linky jedoucí přes Hradčanskou budou projíždět nad podchodem u vestibulu metra a v ul. Badeniho je jen cca o 100 metrů dál stálá zastávka Chodkovy sady?
Všem se nikdy zavděčit nemůžeš (když často jsou požadavky protichůdné) - život je o kompromisech.Karosák píše:...Já s tím problém nemám, jen že je dost problém v našich končinách něco podnikat, aby byli všichni spokojeni. Přijde mi, že je to často skoro nemožné![]()
Alespoň přibližné rozměry nemáš? Liší se to moc od těch cca 70cm šířky a 45cm výšky toho BUSE panelu v Mastodontu? Jinak jsem přesvědčen, že obsahově bude narozdíl od něj naprosto dostačující (uvádí i čas) a nebude naopak ani zbytečně předimenzovaný jako ten v příloze, na němž bíle psané spoje značí metro, umístěný v podchodu u ve vestibulu metra Letňany. Navíc mi připadá, že na Hradčanské i velikost zobrazovaných informací měla být tou nejvhodnější.jannnn píše:Infopanel s odjezdy tram ve vestibulu Hradčanská: http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 1.jpg.html
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem to blbě napsal, ta čeština....měl by vzniknout podchod a přejezd být zrušen, víme. Obojí zrušit je na
, s nůžkama na plot bych pak souhlasil.
Ale podchod momentálně není vyřešen, a tak jestli bude přejezd vypadat tak, jak vypadá, dokud se nedostaví podchod, nebo jestli se jeho okolí nějak dočasně...alespoň uklidí
MŠ: No možná nebude, možná bude...když to srovnám s využíváním Blanické, tak bych je do Bádenky klíďo, dal ale neměl jsem odvahu to napsat
Ale podchod momentálně není vyřešen, a tak jestli bude přejezd vypadat tak, jak vypadá, dokud se nedostaví podchod, nebo jestli se jeho okolí nějak dočasně...alespoň uklidí
MŠ: No možná nebude, možná bude...když to srovnám s využíváním Blanické, tak bych je do Bádenky klíďo, dal ale neměl jsem odvahu to napsat
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, sací efekt bude velký. Že je ta stavba koncepčně špatně víme všichni.. Já jen říkám, že pakliže po povrchem buduji cosi co má kapacitu 2+2, nemám na povrchu dělat také 2+2, ale mohu to redukovat. A to se zde neděje a to mě ser.e..
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, ono tam po otevření Blanky jaksi nepojede vozidel o mnoho méně než dnes. Řada se bude chtít napojit U Vorlíků, řada pojede přes Letnou do Letenského tunelu nebo přes Veletržní na magistrálu. Iluze prázdné ulice je skutečně úsměvná. S více auty podzemí stejně vozů na zemiMOp píše:Ta tam v přímém směru nemají vůbec co dělat. Maj být hezky v tunýlku.. Do jejich zprovoznění to tam ty ambasády a jehovisti přežijou..