Počkej, a které dveře jsou od té tajné spojovací štoly do krypty vyšehradského kostela?Fořtík píše:... Z 5. do "6." lodě myčáku vedou tuším pouze jedny dveře.
Vozovny - všeobecná diskuze
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vozovny - všeobecná diskuze
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stačí textem? 1. a 2. lod pouze průchody, 2. a 3. loď po celé délce, 3. a 4., 4. a 5. loď pouze průchody. Z 5. do "6." lodě myčáku vedou tuším pouze jedny dveře.TRAINZ píše:Chlapi (i ženy) potřebuji od Vás pomoc, mám nějaké fotomateriály, co se pankráce týče, ale potřebuji poradit, nedopátral jsem se toho jak jsou jednotlivé lodě mezi sebou propojeny, některé jen částečně jiné po celé délce.... pokud máte nějaké lepší foto než jsou na netu budu jedině rár, popřípadě stačí zakreslit do mapky např. mapy.cz. Předem moc děkuji.
Chlapi (i ženy) potřebuji od Vás pomoc, mám nějaké fotomateriály, co se pankráce týče, ale potřebuji poradit, nedopátral jsem se toho jak jsou jednotlivé lodě mezi sebou propojeny, některé jen částečně jiné po celé délce.... pokud máte nějaké lepší foto než jsou na netu budu jedině rár, popřípadě stačí zakreslit do mapky např. mapy.cz. Předem moc děkuji.
-
poliklinikavysocany
- Uživatel
- Bydliště: Kousek od "poliklinika vysočany" u "potoku" "Rokytka"
Zdravím, mám jeden dotaz. Při návštěvě vozovny Žizkov (při DOD), jsem tam zahlídl dokument (směrnici) o zatahování vlaků do všech vozoven. Nevíte jestli se tento dokument dá stáhnout, nebo jestli jsou nějaké dostupné informace o zatahování?
Předem děkuji za odpověď.
Předem děkuji za odpověď.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Natáčení, cosi ohledně Jana PalachaLáďa píše:Ví někdo, co se chystá ve střešovické vozovně? Co jsem jel dnes okolo, tak jsou nějaké velké kulisy...
tipuji natáčení...
(kulisy tam byly již o víkendu)
(kulisy tam byly již o víkendu)
Ví někdo, co se chystá ve střešovické vozovně? Co jsem jel dnes okolo, tak jsou nějaké velké kulisy...
[Oslava výročí vozovny Žižkov se plánuje právě na sobotu 28. 4. od 10 do 14 hodin do vozovny Žižkov, přesnější program bude zveřejněn před akcí na webových stránkách DP.]
napsalo odd.komunikace
napsalo odd.komunikace
Stejně jako "slavil" vloni Hloubětín své malé výročí.
Viděl bych to v tichosti jako vozovna Strašnice před pár lety... 
resp. bude se slavit.
Podrobnosti ale nevím. Až se něco podrobnějšího dozvím dám vědět. 
a jak je slaví? 
Vozovna Žižkov slaví v sobotu 28.4.2012 100 let
- Absolut
- Moderátor
Jo, fotek z prtek je tam dost.
Akorát se "autor" občas seknul o 100 letpetr91 píše:ěkteré fotky obsahují i informace o roku pořízení snímku