Absolut píše:Pozor, Spálená nebyla ...
No jó, já vím, že to není reko na dřeň, ale prostě se nedokážu smířit s tím, že přechody na Makovského řeším s kolegou úředníkem MHMP mimo svou pracovní náplň po večerech, na zábradlí upozorňuju, když jdu kolem, Myslíkovu přednesu architektům, ale při povolování se už MČ na nic nikoho neptají atd... Magistrát je tu od finálního razítka. Někdo mu musí připravovat podklady, pro mě za mě, ať je budoucí ÚDI dalším odborem magistrátu, který bude aktivní a moderovat tyhle úkoly. Když to neumí OMI, když to neumí odbor dopravy atd. Ale, ať už kurňa není ÚDI zalezlý v TSK a nechcípá tam ve stylu, můžeme vám milí politici milosrdně nakreslit, co jste si přáli na PLYNU... Vždyť za Prahu nikdo pořádně neprojednává normy, nekope za potřebné změny, nemonitoruje problémová místa, nevyřizuje stížnosti, kvalitně nekomunikuje a metodicky nevede městské části...To všechno je proklatě potřeba a stojí nás to peníze...moc peněz.
Zpět ke Spálené. Vím, že se s kolejemi hnout vlastně nedalo, osová vzdálenost je tam determinována parkovacím pruhem a do obrub se jít nemohlo, ale bože ty to vidíš, jaká je to škoda. Samá promarněná příležitost. Mimochodem, dnes jsem koukal na možnost nezalomeného přechodu na křižovatce Myslíkova - Spálená. A ono by to šlo...