DPmPET píše:Špatně zatlačení strojní zatlačovačkou bych vyvrátil.Guma je na strojní zatlačovačce navinuta na 4 bubnech a pomalou rychlostí se zatlačuje 2 bačkorami v nichž jsou celkem 4 úzká kola na šířku zatlačovací gumy.Guma se maže mazivem(šampon)
DPmPET
Nedávno jsem si ji prohlížel a taky bych souhlasil s tím, že zatlačovačka za to nemůže (i když má dost odzatlačováno - r.v. 1963).
Jen jsem se pozastavoval nad tím, že "nová" trať vypsdá úplně stejně jako ta stará - jen má šedivý a ne béžový panely...
Taky je mi divný, jak se celá rekonstrukce dělá. Je to rozhrabaný asi na třech místech (Ostrčil, Albertov a Svobodova u kdysi Fiatu), což podle mě neni úplně šťastné řešení, neboť pracovní stroje musí přejíždět pořát tam a spátky, místo toho, aby se začlo třeba na Albertově a skončilo u Fidlovačky.
Navíc si nejsem zcela jist, jestli se v Nuslích vymění všechny panely. Protože jestli ne, tak toho můžou rovnou nechat, trať je tam ve strašnym stavu, ale označený na výměnu jsou jenom některý BKVčka...