Moderátor: TRAM-FÓRUM
Gagarin napsal:[
Já teda taky. Připadá mi to takový exotický. Akorád bych teda vyžadosval sníh, to by lo docela romantický. Večerní nasvícená Praha, nikde nikdo, jenom sníh...
jara napsal:Martin-KT8D5.RN2P napsal:To se mi nelíbí nevidim k tomu pádnej důvod, to on dopravní podnik bude přeplácet řidiče z dobré vůle![]()
A jako ted se to neděje. Jsou řidiči které jezdí jen noční. Důvod docela klid v provozu,více peněz, A pak jsou i řidiči kteří dělají na vánoce a řeknou si o to ještě: Důvod jsou třeba sami, a zase více peněz. Tak proč ne že. Já bych si třeba šel na vánoce také zajezdit
Martin-KT8D5.RN2P napsal:To se mi nelíbí nevidim k tomu pádnej důvod, to on dopravní podnik bude přeplácet řidiče z dobré vůle![]()
To se mi nelíbí nevidim k tomu pádnej důvod, to on dopravní podnik bude přeplácet řidiče z dobré vůlejara napsal:Martin-KT8D5.RN2P napsal:A co by to mělo být jiného než pracovní den??? Jo jako, že by to vyšlo na7080 napsal:Jedna drobná poznámka, Silvestr je normální pracovní den. Jezdí se sice podle sobotních jízních řádů, ale jinak je to normální den a je to tak i placeno
víkend???
Mohlo by to být bráno jako svátek(aspon odpoledne) a to je +100%
Martin-KT8D5.RN2P napsal:A co by to mělo být jiného než pracovní den??? Jo jako, že by to vyšlo na7080 napsal:Jedna drobná poznámka, Silvestr je normální pracovní den. Jezdí se sice podle sobotních jízních řádů, ale jinak je to normální den a je to tak i placeno
víkend???
fricoolinek2 napsal:Jak se určí, kdo bude mít službu na Štědrý večer ??? Losuje se ??? Preferují se na tuto službu svobodní tramvajáci ??? Je tato služba nějak platově oceněná ???
Martin-KT8D5.RN2P napsal:Jo to je pravda, KM si ji bere dobrovolně (ale v rozhlase, sorry, ale tý tvý divný frekvenci se jinak říct nedá)jelikož nemá peníze na kapra a salát a je mu líto i k štědrovečerní večeři si dát zase topinky. Takhle se snaží obelhat sám sebe, že by to stejně nemělo cenu, když jde do práce.
![]()
![]()
![]()
KM napsal:fricoolinek2 napsal:Jak se určí, kdo bude mít službu na Štědrý večer ??? Losuje se ??? Preferují se na tuto službu svobodní tramvajáci ??? Je tato služba nějak platově oceněná ???
Já si jí beru dobrovolně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků