Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
mě se zdají 14T zbytečně rozčlánkované. Jako jejich výhody mi připadá jen to, že mají bezbariérový přístup a jejich úspora energie ale to nemají snad jen T3, T3SUCS a T3SU
Našel jsem takýto pěkný článek o 14T, je staršího data, tak nevím zda zde již nebyl:
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Porschetra
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Porschetra
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ví, všechny provozní vozy, které se tou dobou budou nacházet ve vozovně Motol.
Vozy 14T cirkulují obdobně jako vozy KT8 mezi vozovnami v pravidelných intervalech daných servisními prohlídkami + v závislosti na mimořádných opravách (cca jednou za 14 dní). Jelikož je jejich pohyb nahodilý, nelze pravidelně monitorovat rozložení těchto vozů po vozovnách a zveřejněné přehledy na páteři jsou vždy aktualní pouze k tomu určitému datu. Na jejich aktualizaci jsme proto rezignovali a již se neobnovují.
Vozy 14T cirkulují obdobně jako vozy KT8 mezi vozovnami v pravidelných intervalech daných servisními prohlídkami + v závislosti na mimořádných opravách (cca jednou za 14 dní). Jelikož je jejich pohyb nahodilý, nelze pravidelně monitorovat rozložení těchto vozů po vozovnách a zveřejněné přehledy na páteři jsou vždy aktualní pouze k tomu určitému datu. Na jejich aktualizaci jsme proto rezignovali a již se neobnovují.
-
JANEK L.
- Uživatel
Už se ví které 14T půjdou od 1.7. do Ústředních dílen z důvodu uzavření vozovny Motol? Má jich být 35.
Koukám, že tvůj odhad na dobu trvání první PÚ u 14T se stává realitou..demon píše:Už se přesunula dovnitř a tak úplně celá taky nebyla - motory už jsou delší dobu v Plzni.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už se přesunula dovnitř a tak úplně celá taky nebyla - motory už jsou delší dobu v Plzni.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na 9111 těžko, ještě tenhle týden stála venku ... celá 
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak to vypadá s ev.č. 9111, 9114 a 9118? 9114 stále nehnutá na 6.koleji? 9118 jsem už taky 3 měsíce neviděl..... A na 9111 se už začalo dělat?
Já jsem jel také s jednou co škřípala, ale né tak moc, aby se lidé ohlíželi, mám pocit, že to byla nějaká 914x, ale jistý si tím nejsem.XSC píše:Dnes jsem jel 9122 a skřípala v kloubu jako některé modernizované kačeny - dost silně na to, aby se lidi ohlíželi, co se děje. Doufám, že toto není jeden z prvních projevů stárnutí, protože to by po pár letech bylo cestování 14T utrpením.
Dnes jsem jel 9122 a skřípala v kloubu jako některé modernizované kačeny - dost silně na to, aby se lidi ohlíželi, co se děje. Doufám, že toto není jeden z prvních projevů stárnutí, protože to by po pár letech bylo cestování 14T utrpením.
Snímal se styk kolo=kolejnice vysokofrekvenčníma kamerama.
Dotaz na Brejšína - co se dnes v pondělí zkoumalo na 9119? Než jsem se k tomu dostal odjeli jste z vozovny SA pryč.
Při závadě na komunikaci či hlavním počítači lze jet 20km/h v režimu HP2 (tj. ovládaní Křižík), při závadě na displeji samotném (zamrznutí, modrá smrt, čínský čaj, matrix, vypálený zdroj) lze jet na HP1 40 km/h.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pan Petr z terenu odpovida: Ridici se nic nezobrazuje, omezeno je dokonce na 20km/h.
Dotaz na řidiče 14T (popř. i 15T) :
Pokud vím tak se rychlost vozu zobrazuje na displeji nadřazeného řídícího systému. V případě nouzové jízdy s nefunkčním CANem je rychlost omezena na 30km/h (?) a rychlost se zobrazuje někde jinde nějakým náhradním způsobem nebo vůbec?
Pokud to nechcete řešit veřejně stačí mi napsat na jenki zavináč post.cz.
Díky moc
Pokud vím tak se rychlost vozu zobrazuje na displeji nadřazeného řídícího systému. V případě nouzové jízdy s nefunkčním CANem je rychlost omezena na 30km/h (?) a rychlost se zobrazuje někde jinde nějakým náhradním způsobem nebo vůbec?
Pokud to nechcete řešit veřejně stačí mi napsat na jenki zavináč post.cz.
Díky moc