Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- taurus1116
- Uživatel
Re: Škoda 15T ForCity
demon: Máš ponětí,kolik tramvají je už hotových v Plzni?
- Bobik
- Uživatel
Východ - Západ nebrat!!! To už tady bylo.
No vždyť Wany můžou snad být v každý vozovně, ne? Zas tak specifický snad nejsou ("delší" R.P co má akorát výzbroj na střeše) a vzhledem k tomu, že 15T budou nakonec všude tak budou všude i lávky. Ale zatím fakt předčasné.
No vždyť Wany můžou snad být v každý vozovně, ne? Zas tak specifický snad nejsou ("delší" R.P co má akorát výzbroj na střeše) a vzhledem k tomu, že 15T budou nakonec všude tak budou všude i lávky. Ale zatím fakt předčasné.
Zbytečná diskuze zatím..
Ale abych ji přiživil, co směr východ - západ? Nebo chodíme na sever a pak zas jen na jih?
Ale abych ji přiživil, co směr východ - západ? Nebo chodíme na sever a pak zas jen na jih?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A proto navrhuji ŽI od nějž z ostatních 6-ti provozních vozoven půlka leží na sever a druhá na jih - čili by to wany měli rozumně daleko na garanci sólo linek běžně vypravovaných z kterékoliv z nich.demon píše:No to ale potřebují asi všichni...DavidD píše:Snad bez vleků, potřebujeme zagarantovat sólo linky..
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a a ráno na kotliněKarosák píše:9212 dnes kolem 12. hod. viděna ve smyčce Hlubočepy , ještě s pytli na sedačkách
Naposledy upravil(a) Vojta Tramvaj dne 10.1.2011 16:16, celkem upraveno 1 x.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9212 dnes kolem 12. hod. viděna ve smyčce Hlubočepy , ještě s pytli na sedačkách 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No to ale potřebují asi všichni...DavidD píše:Snad bez vleků, potřebujeme zagarantovat sólo linky..
Snad bez vleků, potřebujeme zagarantovat sólo linky..demon píše:Však nemaj Vokovice na věky předplacený, taky můžou, ať už společně s wanama nebo bez nich, jezdit kdekoliv jinde...DavidD píše:Spíš bylo myšleno, že po přísunu 15T do Vokovic budou wany v soupavách již k níčemu..
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Však nemaj Vokovice na věky předplacený, taky můžou, ať už společně s wanama nebo bez nich, jezdit kdekoliv jinde...DavidD píše:Spíš bylo myšleno, že po přísunu 15T do Vokovic budou wany v soupavách již k níčemu..
Spíš bylo myšleno, že po přísunu 15T do Vokovic budou wany v soupavách již k níčemu..demon píše:Co by se s nima mělo dít ?7105 píše:Cože? Vokovice dostanou druhou várku 15T? Neměly to být Kobylisy? A co se potom stane s wanowlky?
Kobylisy jsou plný a po odsunu/likvidaci suchojů bude ve Vokovicích místa dost.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co by se s nima mělo dít ?7105 píše:Cože? Vokovice dostanou druhou várku 15T? Neměly to být Kobylisy? A co se potom stane s wanowlky?
Kobylisy jsou plný a po odsunu/likvidaci suchojů bude ve Vokovicích místa dost.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Něco ohledně 9200 http://transphoto.ru/vehicle/79756/#n77331
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud se někde najdou penízky na lávku, pak možná.... Jenže co já vím, tak měly letos jít na Pankrác a Kobylisy i zjistilo se, že Kobylisy bez lávky. A penízky na ní nejsou, tak to vypadalo na Vokovice. Jenže chyba lávky a penízky? Viz Kobylisydemon píše:(...)ale ty už se netrpělivě těší na druhou várku 15T.
-
jaydee2008
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě se hodně často stává na tomto typu sedaček že sklouznu na podlahu když řidič dupne na brzdu, což se v centru stává skoro furt. Ten "matroš" na kterým sedíme by měl být hrubší.7105 píše:Mně na těch sedačkách vadí spíš jejich sklon než materiál.fricoolinek2 píše:Montování jiných sedaček než typ "3. tř. Os vlaku r.1900" je asi nereálné, že?
Aspoň ten plast.![]()
Ve stávajícím případě je pro mne 15T tramvaj s 0 míst k sezení.
Mně na těch sedačkách vadí spíš jejich sklon než materiál.fricoolinek2 píše:Montování jiných sedaček než typ "3. tř. Os vlaku r.1900" je asi nereálné, že?
Aspoň ten plast.![]()
Ve stávajícím případě je pro mne 15T tramvaj s 0 míst k sezení.