Jo mezi zive, jeste marodimMOp píše:zrejme nejsou nahradni dilytoz vitej zpet mezi zive..
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
Re: Tramvaje doveze Viamont
Spíš jsou jen prachobyčejně lacinější, protože maj na bačkoru stroje, čim to asi povezou dvojicí 740, ale asi to škodce stačí.Kerberos píše:Minimálně asi v zákaznickém přístupu. Škodovka si, pokud vím, vybírá své dodavatele obvykle na základě jejich reálného výkonu. pokud si vybrala Viamont tak asi vědí proč.
-
Kerberos
Minimálně asi v zákaznickém přístupu. Škodovka si, pokud vím, vybírá své dodavatele obvykle na základě jejich reálného výkonu. pokud si vybrala Viamont tak asi vědí proč.DJ LA DÉFENSE píše:Nevim moc v čem je Viamont lepší než ČD
-
DJ LA DÉFENSE
Nevim moc v čem je Viamont lepší než ČDMapl píše:No, myslím, že Viamont je na tom pořád lépe, než ČD...
Ostatně, když vozí užty metra, mohlo mi dojít, že přiveze i 9113 .... mám delší dopravní vedení...![]()
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, myslím, že Viamont je na tom pořád lépe, než ČD...Karel píše:9113 hlavně nepřivezou ČD, ale Viamont...
V září Viamont dostal zakázku na převoz metra mezi Prahou a Plzní resp. Plzní a Prahou a do Prahy bude vozit i nové tramvaje 14T.
Ostatně, když vozí užty metra, mohlo mi dojít, že přiveze i 9113 .... mám delší dopravní vedení...
-
Návštěvník
-
Kerberos
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za upřesnění, ale je celkem fuk kdo ji přiveze, hlavní je KDY ji přivezou, a to se pořád nějak moc nedohodlo.Karel píše:9113 hlavně nepřivezou ČD, ale Viamont...
V září Viamont dostal zakázku na převoz metra mezi Prahou a Plzní resp. Plzní a Prahou a do Prahy bude vozit i nové tramvaje 14T.
-
Karel
Tramvaje doveze Viamont
9113 hlavně nepřivezou ČD, ale Viamont...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petan píše:S tím datumem bych nepočítal,protože když to jede po železnici ČD tak jestli to vůbec dojede!(pozn.:jel jsem před asi 3 měsícema vlakem=po 30 minutách jízdy se roztrhla souprava a nakonec jsem dojel do cíle autobusem o 6 hodin později!!!)
Cestování vlakem v Česku je kapitola sama pro sebe...
Podle mně ta zásilka dojde buď včas nebo s jednodením zpožděním, snad se dráhy zase nepředvedou...