Tam se nevejdou ani dvě soupravy T3.DJ LA DÉFENSE píše:Na takový Národní třídě směrem k Divadlu by se určitě nevešla
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
No ale stejně mam pocit, že T6 jsou o 1m delší než T3, což wana taky, tak nechápu proč by se nevešli do zastávek.Markýz píše:Vida, to jsem doposud wanu považoval nikoliv za slepý bulvár, ale za přínos - hlavně kvůli kočárkům a vozíkům, protože méně pohybliví penzisté (jak tu již zaznělo) stejně polezou dopředu a čiperní senioři nemají problém ani ve vysokopodlažní tramvaji.
Ke spřahování a blokování výhybek - když vadí kvůli kontaktům jiná rozteč ptg, není možná rekonstrukce, která by umožnila použití spřáhel jako u T6 a napájení z jednoho vozu?
Stejně by pak zůstal problém s délkou refýží, ale na vybraných linkách by se snad dal odstranit.
Vida, to jsem doposud wanu považoval nikoliv za slepý bulvár, ale za přínos - hlavně kvůli kočárkům a vozíkům, protože méně pohybliví penzisté (jak tu již zaznělo) stejně polezou dopředu a čiperní senioři nemají problém ani ve vysokopodlažní tramvaji.DJ LA DÉFENSE píše:Pro kočárky. Je vcelku trefně uvažováno, že dole budou natlačený důchodci, tudíž se tam s kočárkem nevejede nikdo, a asi je to bráno, že i maminky jsou zvyklé...![]()
Ke spřahování a blokování výhybek - když vadí kvůli kontaktům jiná rozteč ptg, není možná rekonstrukce, která by umožnila použití spřáhel jako u T6 a napájení z jednoho vozu?
Stejně by pak zůstal problém s délkou refýží, ale na vybraných linkách by se snad dal odstranit.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Byla půjčena,aby cestující viděli,co tu bude jezdit.Byly totiž volby...rhomosapienc píše:Proč vůbec liberecká wana která byla doprahy vypůjčena nevozila cestující bylo to snad nepovoleno a jestli ne má to už pražská wana povolené????
Neměla žádné zkušební jízdy v Praze,takže provoz s cestujícími nebyl povolen.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Wana není nic nového. Je to "rekonstrukce" (ponechme stranou, že šmelená), takže podle mě projde zkouškou jen jako každá řadová T3R.P, teda to je moje domněnka, třeba kecám, ale nemělo by to být o toolik jinak. Dohromady nebudou jezdit určitě kvůli blokovacím kontaktům, buď sólo, nebo nic. Vzhledem k umístění v depu Vokovice půjde o linku 2. Časem určitě 15, 25...rhomosapienc píše:no škoda takže budou jezdit bud solo nebo obě dohromady.A jsem taky zvědav jak se wany dostanou rychle do provozu s cestujícími po skušeností s vozy 14 t se tohoto u každého nového vozidla bojím.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No spřahovat se to nebude, bude jezdit pouze na sólech, kdyby v budoucnosti náhodou tak nejspíše pouze wana+T3R.PV. Prozatím to ani technicky nejde, z důvodu blokací starých vyhybek. Dokonce by mělo být i zakrytované spřáhlo podobně jako u reko KT.rhomosapienc píše:Mám otázku bude se wana spřahovat s normálníma T3 nebo budou jezdit obě vany dohromady??? Lepší by bylo spojení vany a klasický T3 aspon by se nevyužívaly dvě vany na jednu soupravu...