To jako opravdu?Proxy píše:Ano, z tohoto důvodu bylo do sériových verzí poršetry přimontováno výklopné okénko do kabiny řidiče.
Při TBZ v Hostivaři se totiž zjistilo, že křik řidiče není jinak slyšet ven - což bylo mimojiné příčinou vykolejení 9112 na zkušební koleji v září loňského roku.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
admirak
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, z tohoto důvodu bylo do sériových verzí poršetry přimontováno výklopné okénko do kabiny řidiče.2217 píše:Výborné. Takže můžu počítat s tím, že občas na mě tramvaj nezazvoní, jo? Už vidím, jka na mě tramvaják ječí "uhníííí, jedúúúú!!!!"
Při TBZ v Hostivaři se totiž zjistilo, že křik řidiče není jinak slyšet ven - což bylo mimojiné příčinou vykolejení 9112 na zkušební koleji v září loňského roku.
Vysvětlení je opět prosté. Výběrové řízení bylo přeci vypsáno na dodávku tramvají včetně náhradních dílů.Smurfx píše:Funguje na těch tramvajích aspoň něco spolehlivě ? w. Proč se musely opravovat 9114 a 9116?
Naposledy upravil(a) Proxy dne 23.2.2007 11:27, celkem upraveno 1 x.
-
admirak
I to se může stát, ale věř, že bez zvonku má každý staženej zadek. Stalo se mi to jednou, tlačil jsem se Bádenkou bez zvonku a dobře mi zrovna dvakrát nebylo. Dálková světla za bílého dne nikoho moc nezajímají2217 píše:Výborné.Takže můžu počítat s tím, že občas na mě tramvaj nezazvoní, jo? Už vidím, jka na mě tramvaják ječí "uhníííí, jedúúúú!!!!"
![]()
![]()
- pan Vedoucí
- Uživatel
-
admirak
-
admirak
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Funguje na těch tramvajích aspoň něco spolehlivě ?Pepa píše:9118 byla živější než ji přestal fungovat zvoneknaštěstí posloužil z 9114 a školní jízda mohla pokračovat
Btw. Proč se musely opravovat 9114 a 9116? Vím akorát o šrámech z převozů (to ale snad byly jiné kusy), ale kouty u článků, popis místa mi nic neříká, nebylo by foto?
9118 byla živější než ji přestal fungovat zvonekzdepa píše: jinak dle slov manipulačního řidiče (vlastně tato funkce už není - je dělník v dopravě), který včera jezdil na školním s 9112 a dnes 9118, tak 9118 je prý živější a něják lepší.....
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava laku na 9112
Viděl jsem pár autolakýrníků při práci, když se snažej, dokážou divy. Když ne, tak takyProxy píše:Je vidět, že jsi ještě nebyl v žádný lakovně značkového auto-servisu![]()
![]()
Jako u první NP KT taky DPP nakonec ty tuzingový světla udělal pořádně. Asi je potřeba tu o tom psát.