Jo, automatické hlášení zastávek funguje stylem někdy jo, někdy ne. Do knihy to nepíšu, protože problém není v jednom konkrétním místě, ale posouvá se nahodile sem a tam. Jednou jsem měl l.3 ještě do Kobylis, jednu cestu z Braníka do KO se mi nevyhlásilo 90 % zastávek, další kolo úplně bez vady. Naprosto nechápu.

Co napsat do knihy, nevím.
Docela by mě zajímalo, jestli má APEX paměť nebo jestli by se poznalo z tacha, kdo vyhlásil zastávku, a
jestli tu spolehlivost někdo sleduje a vyhodnocuje, nebo jestli si jen někdo odfajfkoval, že systém zaveden, úkol splněn, odměny rozděleny.
Pokud bych měl zapisovat do knihy nevyhlášené zastávky, tak bych je asi musel psát hned i s časem, kdy se to stalo. Asi to někdy zkusím, až budu mít náladu.

Mimochodem, nemá někdo mail na toho Čáryfuka, co to vymyslel

(já ho ztratil)
Nástupní zastávky se mají vyhlašovat ručně, ale zaměřené jsou určitě, protože při ručním překódování (změna nebo zatažení) se většinou objeví proužek a nástupní se často odhlásí sama.
Kromě bezpečnosti jsem si přečetl ještě jeden důvod: sjednocení hlášení zastávek. Nejdřív jsem to nechápal, ale už

: Zkrátka dřív hlásili někteří řidiči zastávky lépe a jiní hůře.
Nyní je budeme hlásit všichni stejně blbě.