Ústřední dílny
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ústřední dílny
A ještě jedna novinka, v září ťuknutá pankrácká soupravička 8356+8357 včera opustila dílny s fungl novými čumáčky... 
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
demon píše:Ještě se učíme...jara píše:Už se dílny naučili dělat kachnátka jo? Ta 36 tam je chudinka nějak dlouho
Myslíš 38 ? Je tu půl roku, první kačeny byly v PARSu bezmála rok.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě se učíme...jara píše:Už se dílny naučili dělat kachnátka jo? Ta 36 tam je chudinka nějak dlouho
Myslíš 38 ? Je tu půl roku, první kačeny byly v PARSu bezmála rok.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už se dílny naučili dělat kachnátka jo? Ta 36 tam je chudinka nějak dlouhodemon píše:Budem se snažit, každopádně se připrav na další "kachnoseč" v poměrně krátkém období.
V následujících třech čtyřech měsících přijdete ještě o pět kousků.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Budem se snažit
, každopádně se připrav na další "kachnoseč" v poměrně krátkém období.
To hlavně teď udělejte něco s jednou z nejhorších nízkých kačen: 9074. Horší tam snad nemáme.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to navrhni třeba p.Bártovi, dílny do těchhle věcí nezasahujou a ani nemaj tu možnost...Štěpán píše:Co to takhle posílat vozy na modernizace podle stavu, ve kterém jsou, podle spolehlivosti, podle provedených (nebo spíš neprovedených) úprav?
Třeba bude 9096 i jednou z nejspolehlivějších nízkých kačen.
Já to vím, ale doufal jsem, že se to taky může dělat jinak. Co to takhle posílat vozy na modernizace podle stavu, ve kterém jsou, podle spolehlivosti, podle provedených (nebo spíš neprovedených) úprav? 9004, 9014, 9010, 9025, 9034 - kterýkoliv z těchhle vozů bych s klidem poslal na modernizaci. Ale zrovna 9046 je opravdu fakt jedna ze tří našich nejlepších.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tuto otázku bych zrovna od tebe nečekal. Vozy se vybírají dle km proběhů od poslední revize (po,pu). Jako další v pořadí nás opustí nějaký z vozů 9004,9005, 9010 nebo 9014.Štěpán píše:Podle čeho se vybírají vozy na znízkopodlažnění? 9046 je jedna z nejlepších starých KT.
Tak tak Štěpáne, lepší vysokou už v HL nenajdemeŠtěpán píše:Já jsem se divil, proč jsem jí včera viděl na nádražíčku nějak odstrojenou.
Podle čeho se vybírají vozy na znízkopodlažnění? 9046 je jedna z nejlepších starých KT.
Já jsem se divil, proč jsem jí včera viděl na nádražíčku nějak odstrojenou.
Podle čeho se vybírají vozy na znízkopodlažnění? 9046 je jedna z nejlepších starých KT.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To souhlasí.
Myslím že dnes dojezdila 9046 poslední jízdou do ÚDu. Spíš podle stupně kanibalizace na 100%.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To už byla v pohodě - v týdnu byla na soustruhu.Štěpán píše:Co je s 9009? V pátek jsem jí měl a byla v pohodě.
Zatim se v prach rozpadá na Pankráci...syverin píše:5513 už je K.O.? Stačilo zasyčet autogenem a rozpadla se v prach sama?
Co je s 9009? V pátek jsem jí měl a byla v pohodě.