T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Po vrácení z Hloubětína byla souprava 8372+8373 skutečně rozpojena. 8373 jezdí myslím v soupravě 8385+8373.
Zajímavé - na lince 4 byla pankrácká, leč nevšední souprava 8372+8397.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to tak. Ohledně šumperáků byla nejspíš opět nějaká škatulata hejbejte se - dnes za voko na lince 25 souprava 8383+8384. 
Naposledy upravil(a) Fořtík dne 11.1.2012 5:08, celkem upraveno 1 x.
pokud jsem dobře v tom šeru viděl, vůz 8163 má dvoubarevné střední dveře - resp. jedna půlka správná a druhá šedá (lak wana/wlk)
Věc názoru. Já taky považuju za + lipské wany ty čtvery dveře. Pravda, uvnitř to nejlepší není. A co se týče modernizací T3/T4 v D, neviděl bych to tragický.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na tom že němci jsou designersky dost na štíru si stojím, o autech se můžem bavit dlouho, ale bude to bezpředmětné, neboť německá auta nekreslí němci.
Jsou precizní, poslušní, spořádaní, ale design jim nejde, to si myslím.
Například Drážďany taky na T4 skoro nešáhly, tedy nebylo jak co zkazit.
Jsou precizní, poslušní, spořádaní, ale design jim nejde, to si myslím.
Například Drážďany taky na T4 skoro nešáhly, tedy nebylo jak co zkazit.
wana v pražské podobě ja tedy taky estetika sama o sobě.
jinak bych neřek, že to v exNDR pokazili všude, třeba takové drážďany či berlín mají tramvaje z ČKD moc pěkné. holt 90. léta, co byste chtěli...
a o tom, že "skopčáci nemají cit pro estetiku" - o autech to platí také?
nebo o zlikvidovaném českém pohraničí v porovnání s německým? o mastodontu versus označníky v německu? občas bych se zamyslel dvakrát, než něco napíšu, a uvědomil si, že věci nejsou černobílé.
jinak bych neřek, že to v exNDR pokazili všude, třeba takové drážďany či berlín mají tramvaje z ČKD moc pěkné. holt 90. léta, co byste chtěli...
a o tom, že "skopčáci nemají cit pro estetiku" - o autech to platí také?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001 píše:Tak ono i v ČR resp. Praze to nedopadlo. Viz 8200, která je vlastně ze stejné doby jako DE. Akorát v DE to rozjeli ve velkém.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono i v ČR resp. Praze to nedopadlo. Viz 8200, která je vlastně ze stejné doby jako DE. Akorát v DE to rozjeli ve velkém.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No mě to praštilo do očí, když jsem vylezl v Chemnitz z nádraží. Nejdřív jsem valil bulvy, co to je za kentus, a co to je asi za výrobce. Až když jsem přišel blíž, nastoupil a viděl panel, zjistil jsem, že to odněkud znám a pak jsem jen dodal...hnus velebnostitrainzjohny píše:...Nemůžu si pomoc, ale soudruzi z NDR opět udělali někde chybu, ostatně je to vidět skoro na všech modernizacích vozů ČKD v německu - skopčáci nemají vůbec cit pro estetiku a zprasili krásné a ladné T3/T4 s dokonale funkčním interiérem stylem slona v porcelánu.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenze na rozdil od wany neprodluzovali rozvor . A ty dvoje dvere v NP casti povazuju za velky + . Podobny provedeni u RT6 podstatne urychluje vymenu. A je skoda ze tuhle variantu nevyrabeli i v krnove, byt ju meli nakreslenou.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych,
udělat NP vůz a dolů dát jen 3 sedačky ?!
Udělat hned ve vchodu madla do kterých se praštíš jen co vejdeš ?
Udělat nahoru schůdky po kterých i zdravý a zcela mohoucí člověk za jízdy radši neleze ?
A pak kapitola sama pro sebe dvoje dveře v NP části které z vozu místo pro nemohoucí dělají spíš dobytčák (spolu s absencí sedaček v přilehlé části vozu).
Nemůžu si pomoc, ale soudruzi z NDR opět udělali někde chybu, ostatně je to vidět skoro na všech modernizacích vozů ČKD v německu - skopčáci nemají vůbec cit pro estetiku a zprasili krásné a ladné T3/T4 s dokonale funkčním interiérem stylem slona v porcelánu.
udělat NP vůz a dolů dát jen 3 sedačky ?!
Udělat hned ve vchodu madla do kterých se praštíš jen co vejdeš ?
Udělat nahoru schůdky po kterých i zdravý a zcela mohoucí člověk za jízdy radši neleze ?
A pak kapitola sama pro sebe dvoje dveře v NP části které z vozu místo pro nemohoucí dělají spíš dobytčák (spolu s absencí sedaček v přilehlé části vozu).
Nemůžu si pomoc, ale soudruzi z NDR opět udělali někde chybu, ostatně je to vidět skoro na všech modernizacích vozů ČKD v německu - skopčáci nemají vůbec cit pro estetiku a zprasili krásné a ladné T3/T4 s dokonale funkčním interiérem stylem slona v porcelánu.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Porovnej dobu vzniku . V 95tym byl nahodou B4D-NF hodne podarenej.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No promiň, ale v Lipsku jsem tou jejich "wanou" jel a teda opravdu to udělat neumí. Zprasený vnitřek a zkažený vnějšek ... naše wana je esteticky i interiérově podstatně lepší.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale umi.. Akorat tam to delali z vlecnaku .