A jak myslíš, že se s tramvají rozjela ta uklízečka? Zrovna tak. Byl to typ T6A5.RC (Remote Control) :-)MF píše:No ale uznejte, že by to nebylo špatné :lol: Jedno tlačítko by zaplo řízení, druhé zadalo reverz, po stisku třetího by tramvaj popojela. Šofér by mohl čerpat přestávku a z okna restauračního zařízení s tramvají na konečné popojíždět :lol:
T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No ale uznejte, že by to nebylo špatnéadmirak píše:Aha, no tak nic no. Jsem myslel že to takhle normálně funguje.![]()
-
admirak
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Možná je myšleno takové video, které měl na svých stránek p.Plamínek. Bylo to točené v motole. A k tramvaji přichází depák nebo řidič a zmáčkne dálkový ovladač. Tramvaj zabliká a otevře dveře. On nastoupí dveře zavře. A odjede. Byl to samozdřejmě takovej forek. TAk jestli není myšleno toto.
Pak již leda otevírání a zavíraní dveří z venku vozu-krabička mě napadá.
Pak již leda otevírání a zavíraní dveří z venku vozu-krabička mě napadá.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To byl fór depáků!admirak píše:Myslím tím toto: http://webany.wz.cz/tramvaj/t6a5.mpg
-
admirak
Myslím tím toto: http://webany.wz.cz/tramvaj/t6a5.mpgMF píše:Nevím co tím myslíš? U T6, stejně jako u T3RP je možno ovládat dveře tak, že je buď otevřeš včechny najednou a nebo tzv. uvolníš a cestující si je otevírají sami tlačítky. Jiná možnost neexistuje.
Já měl za to, že na Osadní to měl vůz 8645 řízený naší madam Obtěžovanou..Petr píše:Zcela první dlouhodobě provozovanou soupravou vozů T6 ze dvou sérií byla souprava 8610+8726 (krátce i opačně jako 8726+8610). Oba čelní vozy po nehodách (8609 železo na Tylově náměstí, 8725 střet s kamiónem na Osadní /dnes Ortenově náměstí/) a chudáci "odloženci" jezdili takto již v roce 1997!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Zcela první dlouhodobě provozovanou soupravou vozů T6 ze dvou sérií byla souprava 8610+8726 (krátce i opačně jako 8726+8610). Oba čelní vozy po nehodách (8609 železo na Tylově náměstí, 8725 střet s kamiónem na Osadní /dnes Ortenově náměstí/) a chudáci "odloženci" jezdili takto již v roce 1997!MF píše:Viděl jsem poprvé spřažené vozy 1. a 2. serie na dni otevřených dveří na Pankráci (někdy 98-99?).
Prvotní problém byl v tom, že vozy spolu ze začátku nekamarádily. Z ČKD chodily po dvojicích a i tak se zkoušely.
Teprve později se zapojení zásuvek kontrolovalo a dávalo do kupy.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak se jim to pořád míň daří, v pátek jsem několikrát viděl další nepostupkovou soupravu 8721+8669.arny píše:Pokuď vím tak Motol patřil mezi jednu z mále vozoven, která se snaží mít čísla vozů většinou po sobě.
Zřejmě jim nějakou dobu trvá, než se zase podaří vozy po PO/PÚ dostat do kupy do původních dvojiček...
Viděl jsem poprvé spřažené vozy 1. a 2. serie na dni otevřených dveří na Pankráci (někdy 98-99?).demon píše:Vim o tom, přestože to spřahovat jde, tak si takovouhle soupravu z provozu moc nepamatuju.
Tenkrát při zkouškách na Barrandově to bylo přeci jen něco jinýho.
Prvotní problém byl v tom, že vozy spolu ze začátku nekamarádily. Z ČKD chodily po dvojicích a i tak se zkoušely.
Teprve později se zapojení zásuvek kontrolovalo a dávalo do kupy.