Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Vojta Tramvaj: Ty by ses měl odstavit od těch svých názorů. Každá tramvaj je dobrá, ať je jakákoliv. Nemáš ji rád, chápu, ale vyřazovat je kvůli tomu je nesmyslné.
9111 už jezdí. Dopoledne po 10. hod. jsem ji viděl v Černokostelecké ul. na zkušební jízdě.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zastánce názoru, že y tento osud měl potkat všechny(odstavit)BerryML píše:Kéž by se stal zázrak a totéž se povedlo i s 9114...
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky doufám a věřím, že i na ní brzy dojde (vždyť stojí od října 2009) a že se i brzo vrátí 9111BerryML píše:Kéž by se stal zázrak a totéž se povedlo i s 9114...
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kéž by se stal zázrak a totéž se povedlo i s 9114... 
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A odpoledne viděna na 311/9.Tommy82 píše:Dnes se venčilo delší dobu odstavené ev.č. 9134, spatřeno v cca 9:15 na Zborovské
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes se venčilo delší dobu odstavené ev.č. 9134, spatřeno v cca 9:15 na Zborovské
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za rozáhlé objasnění věci.Bobik píše:Ti dík, alespoň vím jak na tom jsemFořtík píše: No a došel jsem k závěru, že mezi tu tyč a měch se může cpát opravdu jenom idi-ot.Tedy, ne že bych se tam cpal dobrovolně, ale při jízdě totálně nacpanou 14T jsem tam byl nějak vmáčknut davem. Nicméně my rachitici s propadlým hrudníkem a postavou závodního jezevčíka problém v oněch místech opravdu nemáme.
![]()
Na druhou stranu velký kluci (jako Ty) by zase mohli poškodit tram, tak možná proto ty samolepky...![]()
- Bobik
- Uživatel
Ti dík, alespoň vím jak na tom jsemFořtík píše: No a došel jsem k závěru, že mezi tu tyč a měch se může cpát opravdu jenom idi-ot.
Na druhou stranu velký kluci (jako Ty) by zase mohli poškodit tram, tak možná proto ty samolepky...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dřív jsem o tom nepřemýšlel, ale včera, když jsem se ze střídání (Otakarka - Synkáč) vezl domů (Povstání) linkou 18 a vozem 14T, tak jsem se schválně na tu tyč koukal, neb u Nuselské radnice jsou dva pěkné obloučky, kde to bylo vidět. No a došel jsem k závěru, že mezi tu tyč a měch se může cpát opravdu jenom idi-ot. 
- Bobik
- Uživatel
Jistě, DP to provozuje.
Navíc tohle je jen pokus o obranu před lidskou blbostí (a následnou snahou na vlastní blbosti vydělat).
Navíc tohle je jen pokus o obranu před lidskou blbostí (a následnou snahou na vlastní blbosti vydělat).
A za to tedy může DP a ne výrobce?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale na otázku "Co DP udělal proti tomu aby se to nestalo?", podobně jako s topením T6 už bude moci odpovědět (sundal tyče, vyvěsil upozornění)...
No jo,ale lidi,cesi,jsou blbi.i kdyz tam dad ceduli jak krava,napis,obraz,cokoli,vzdy se najde nejaky *****,ktery tam vleze,ono ho to zmackne,a druhy den maj nase slavna media o cem psat a tv znova ocem mluvit.
Je to následek několika stížností (zhruba že to málem rozmáčklo dítko které kvůli tomu bude muset nosit klobouk do oválu) s dovětkem jestli něco nepodniknete udělám ze sebe mediální hvězdu, zažaluju vás a do konce života už nebudu muset makat kolik z vás vytřískám. Jediný problém je že i v tom nejostřejším oblouku je mezi tou tyčí a měchem (gumovým, takže se deformuje podle případné překážky) 16 cm a asi každej normální člověk uhne pokud zjistí že ho to začíná svírat kord když ta tyč je tlustá asi jenom 4 cm, takže se lze vysmýknout velice snadno na jakoukoli stranu.a dokonce se tam zpětně natlačit.