KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Re: KT8D5
Tak kdyby se měla řešit i kabina, tak u prototypů je tam toho jinak povícero. Kupříkladu je v podstatě celý pult řešený jinak (prototyp má na každé straně od tacha 5 tlačítek, kdežto série jen 4) a ten ampérmetr s voltmetrem jsou větší než u série, přičemž ampérmetr je tam jeden narozdíl od série, která má ampérmetry 2.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Interiér jako salón? No pro řidiče se liší na první pohled tím, že má opačně Voltmetr a Ampérmetr. Takže ji nemám rád z tohohle důvodu, protože si notama proudy schovám a čumim na napětí v baterii což je taky důležitý vidět, ale ta nehybná ručička mě vždycky znervózňujeHoFi píše:Možná to tu již padlo, ale mám dotaz: čím se v interiéru liší 9004 od ostatník KT8? Dík za odpověď
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
V interiéru vím jenom o jakýchsi větracích mřížkách na stropě vždy před kloubem a pak je snad jinak řešené větrání i na bocích. Znalejší mě jistě doplní a případně opraví.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: KT8D5.RN2P (Částečně nízkopodlažní vůz)
Dneska na 17. devítce.HCS Martin píše: Jezdí stále za Motol?
-
HCS Martin
- Uživatel
Jezdí stále za Motol?Tommy82 píše:Tak včera jsem měl možnost se povozit s 9088 - moje postřehy ohledně sedaček - na cca 1/3 z nich začínají být vidět škrábance,ale naopak čmáranice ani jedna. Najeto cca 12 tis. km, jako řidič si ji chválím, velice příjemné svezení.
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem měl možnost se povozit s 9088 - moje postřehy ohledně sedaček - na cca 1/3 z nich začínají být vidět škrábance,ale naopak čmáranice ani jedna. Najeto cca 12 tis. km, jako řidič si ji chválím, velice příjemné svezení.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Občas se tam odkloní nějaká linka při výluce. Chce to jen chvilku počkat a určitě se svezeš. Neboj.....
No jo , ale myslel jsem s lidmi na pravidelne lince 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mas moznost kdykoliv, kdyz jede do dilen.
No ja jenom ze bych docela rad videl kachnu na Cernokostelecky
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hledej šmudlomalesak píše:mam takovou hloupou otazku: pojede nekdy nizka kachna na 11 nebo je nekde nejaky zakaz kachen na trase 11
http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006041267
Úseky se zákazem vzájemného míjení vlaků KT8D5/KT8D5
křižovatka Škrétova - Vinohradská - oblouk od Vinohradské do Škrétovy, přednost mají vlaky jedoucí z Vinohradské ulice
oblouk v ulici Škrétově, mezi zastávkami I.P.Pavlova - Muzeum - přednost mají vlaky jedoucí od zastávky I.P.Pavlova
mam takovou hloupou otazku: pojede nekdy nizka kachna na 11 nebo je nekde nejaky zakaz kachen na trase 11
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Všechno jde, když se chce, i když u R.P by to nebyla tak snadná úprava jako u 9096. Musely by se použít jiné těsnící gumy.
Jde jen o vyladění dveřního pohonu, aby vícenásobně neotevíral před dosažením koncové polohy a zároveň spolehlivě zabraňoval sevření mezi křídly.
Jde jen o vyladění dveřního pohonu, aby vícenásobně neotevíral před dosažením koncové polohy a zároveň spolehlivě zabraňoval sevření mezi křídly.
Uměli by totéž i na RP? Tedy dosadit tam gumičky co do sebe zapadnou, ne ty co se o sebe šprajcnou.Štěpán píše: krásně rovné. Spokojeni?