Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Ta 100. vyrobená škodovka je Škoda 14T ev.č. 9125.
- Absolut
- Moderátor
9116 byla včera v Hloubětíně a začínali na ni lepit bílý podklad CVR. Vypadalo to, že včera teprve začali. Viděl jsem na vlastní oči.
Právě jsem opět doplatil na to, že si ráno otevřu všechny vlákna, kde je něco nového a odpovídám a čtu až průběžně během dopoledne
Právě jsem opět doplatil na to, že si ráno otevřu všechny vlákna, kde je něco nového a odpovídám a čtu až průběžně během dopoledne
Včera v Hloubětíně se na 9116 lepil bílý podklad. Dneska se pravděpodobně bude lepit zbytek.
Ve vlákně o 15T se objevil odkaz, kde je uvedeno, že 100. vyrobená tramvaj ve Škodovce je 14T, nezná někdo její ev. č.?
Aha,aha.No nedovedu si představit pozdější reakci těch lidí až uvidí tuto tramvajBrejšín píše:Až jí nalepěj tak jí mít bude. Zatím (v pátek) bez.
Až jí nalepěj tak jí mít bude. Zatím (v pátek) bez.
Tak jak to teda je? Má ta 9116 CVR nebo ne?
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9116 v pátek jezdila na l.č. 16 a rozhodně CVR neměla, zatahovala večer okolo 19hod, když jsem stál se svojí 9 na objízdné koleji.HCS Martin píše:Foto by náhodou nebylo ?:)Brejšín píše:JO TOP09.
-
HCS Martin
- Uživatel
Foto by náhodou nebylo ?:)Brejšín píše:JO TOP09.
-
gabuliatko
- Uživatel
třeba došly známky 
známku nemají a proto jezdí z PA na školních jízdách.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pak jsou buď rozpory mezi dokumentací a realitou, nebo jsou 49E kompatibilní a prostě jen chybí nálepka na voze, což je lepší varianta, než kdyby to bylo obráceně...tramvajka píše:Neříkalo se tu nedávno, že všechny vozy 14T již mají dálniční známku? Já jen že jsem viděl asi předevčírem 9169 na L, a ať jsem koukal, jak jsem koukal, známka nikde ...
Dvě 14T slouží na Pankráci k cvičným jízdám.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Toto je otázka na jiné - k tomuto typu oficiálních informací nemám přístup a když jsem, je viděl na PA prvně také jsem nemohl, díky info odsud, pomalu věřit vlastním očím! Vzhledem k času zatahování kolem jedné ráno jsem tehdy váhal, jestli dokonce pořád bdím či již spím a sním (zase jednu noční múru).tramvajka píše:Že se tu říkalo, že již všechny 14T jsou opatřeny dálniční známkou ?
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Milane, ale že se to tu říkalo, že již všechny 14T jsou opatřeny dálniční známkou ?MM-Mikulovsky píše:Tramvajka: Koukal jsi správně - viz. přiložené čerstvé foto z PA. A obě tam jsou již rozhodně několikátý den.