Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Reklamní nátěry tramvají
To bude vypadat až to strhnou.

To teprve přijdeVenca Boček píše:
A to můžeme docela mluvit o štěstí, že ještě neobřezávají evidenční čísla.
-
Venca Boček
- Uživatel
A to můžeme docela mluvit o štěstí, že ještě neobřezávají evidenční čísla.jara píše:No tak někde se šetřit musí. A zrovna tohle je přeci to nejlepší řešení kde ušetřit a to ušetřením samolepky za dvacku. Na sokolovské se rozdávali odměny přece...Petr píše:A kdybys viděl kvalitu polepu..... Ono to u 9111 i 9112 došlo tak daleko, že se např.nechává původní samolepka s piktogramem bezbarieróvosti na čele, aby se nemusela lepit nová. A reklama se kolem obřízne. Bohužel obříznutí znamená, že tím ostrým nožem fiknou do laminátového dílu..... No nic. Zlaté stříkané reklamy
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Z toho soudím, že to možné je. Má pak někdo tušení, proč se to nevyužívá? Lepená skla u 14T si o 100%ní (s výjimkou skel kabiny řidiče) polep přímo říkají.jara píše:Reklama MR.Brown okna polepeny má.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Reklama MR.Brown okna polepeny má.carnero píše:Tramvaje u nás (ČR) nesmí mít polepená skla nebo je nemají polepená z jiného důvodu?
-
HCS Martin
- Uživatel
Tak já myslím,že ta reklama se na vetřelce moc hodí...i KB i BBC mě o tom plně přesvědčily...mimochodem nevíte jakto vypadá s 9111?Kdy se vrátí na trat a jestli to bude stále s reklamou na KB?
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramvaje u nás (ČR) nesmí mít polepená skla nebo je nemají polepená z jiného důvodu?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak někde se šetřit musí. A zrovna tohle je přeci to nejlepší řešení kde ušetřit a to ušetřením samolepky za dvacku. Na sokolovské se rozdávali odměny přece...Petr píše:A kdybys viděl kvalitu polepu..... Ono to u 9111 i 9112 došlo tak daleko, že se např.nechává původní samolepka s piktogramem bezbarieróvosti na čele, aby se nemusela lepit nová. A reklama se kolem obřízne. Bohužel obříznutí znamená, že tím ostrým nožem fiknou do laminátového dílu..... No nic. Zlaté stříkané reklamy
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A kdybys viděl kvalitu polepu..... Ono to u 9111 i 9112 došlo tak daleko, že se např.nechává původní samolepka s piktogramem bezbarieróvosti na čele, aby se nemusela lepit nová. A reklama se kolem obřízne. Bohužel obříznutí znamená, že tím ostrým nožem fiknou do laminátového dílu..... No nic. Zlaté stříkané reklamyslonik píše:No nazdar...Takhle to zřídit!
No nazdar...
Takhle to zřídit! 
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, potvrzuji a přikládám pro pana A. jedno foto.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9112 první den z reklamou Solárium BBC na 24/9.(momentálně je v Řepých)
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Originální přirovnání...Absolut píše:Jsem zvědavý jak patnactka kdyz dava baterky do mamina vibratoru.
- Absolut
- Moderátor
Zítra jsem bohužel v Třeboni. Tak sem někdo lupněte fotku. Jsem zvědavý jak patnactka kdyz dava baterky do mamina vibratoru.
Reklama už je hotová, možná už zítra.