Ale no táááááák, mě se třeba tahle fialová podoba BBC líbí...aspirine píše:9112 reklama BBC (růžová)

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Ale no táááááák, mě se třeba tahle fialová podoba BBC líbí...aspirine píše:9112 reklama BBC (růžová)

Šmarjá...aspirine píše:9112 reklama BBC (růžová)
SUPER, přesně barva pro veřelce... muheheheaspirine píše:9112 reklama BBC (růžová)
A já si říkal,že dřív to bylo na jiných ev.číslechTatík píše:Pár dní už jezdí nová CVR Turkish airlines na 7278-7279,myslím že je stejná jako bývala na 7260-61. Dnes na jedničce.
Mám dojem,že ji zatím tady nikdo nezmínil.
Ta reklama byla předtím na Eurotel a jejich službu GO což byl tarif u SIM karet na kredit. Byla stříbrná s nějakým oranžovým pruhem. A protože celá reklamní kampaň měla tak trochu Hurá barvu tak i vnitřek byl hurá (oranžovej). A po ukončení této reklamy vůz obdržel reklamu k 10 letum zásilkového obchodu České pošty Quelle a interiér zůstal.fricoolinek2 píše:Pamatuji si, že cca před 5 roky existovala nějaká T3 (nevím jestli SU/SUCS/M/obyč.) s CVR (snad) na Quelle, jenž měla jinak zbravený interiér (myslím že do oranžova). Co to mělo tenkrát znamenat? Nějaký pokus o rozsáhlejší pojetí CVR, jenž se ale nesetkal s úspěchem?