I na Slovensku ji chtějí a budou mít. Stejně jako v trolejbusech a autobusech.9001 píše:Ono tady asi úplně Škodě nejde o Prahu, ale pokud bude dodávat mimo ČR a SR tak klimošku chtít budou.Brejšín píše:9243 umí zimu, umí vedro - neumí teploty 15-25. Souvisí to se snahou omezit vibrace v nižších výkonech, takže ona jede na 100 a pak se utne, pak se to oteplí a zase zapne, řešení na prd, ale zase kvůli jednomu prototypu .......
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
-
gabuliatko
- Uživatel
Aneb vše pro zákazníka.Brejšín píše:9243 umí zimu, umí vedro - neumí teploty 15-25. Souvisí to se snahou omezit vibrace v nižších výkonech, takže ona jede na 100 a pak se utne, pak se to oteplí a zase zapne, řešení na prd, ale zase kvůli jednomu prototypu .......
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono tady asi úplně Škodě nejde o Prahu, ale pokud bude dodávat mimo ČR a SR tak klimošku chtít budou.Brejšín píše:9243 umí zimu, umí vedro - neumí teploty 15-25. Souvisí to se snahou omezit vibrace v nižších výkonech, takže ona jede na 100 a pak se utne, pak se to oteplí a zase zapne, řešení na prd, ale zase kvůli jednomu prototypu .......
9243 umí zimu, umí vedro - neumí teploty 15-25.
Naposledy upravil(a) Brejšín dne 31.7.2013 20:01, celkem upraveno 1 x.
Bůh ví, čim jsi jelKarosák píše:Já jsem teda 9243 zrovna náhodou jako kaštan potkal a svezl se z Kublova na Palackého nám. a bylo tam vedlo skoro brutální, ruku jsem dal k nerezovému plechu a bylo cítit trochu chladu, ale vevnitř fakt peklo. Pak jsem popojel wanou na d-7 k Andělu a když jsem do toho PLFka vlezl a tam profukovalo, úplně mi naskočilo na mysl, jestli není vybavena klimatizací právě spíš ta wana. Trágoš, teda musím říct
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teda 9243 zrovna náhodou jako kaštan potkal a svezl se z Kublova na Palackého nám. a bylo tam vedlo skoro brutální, ruku jsem dal k nerezovému plechu a bylo cítit trochu chladu, ale vevnitř fakt peklo. Pak jsem popojel wanou na d-7 k Andělu a když jsem do toho PLFka vlezl a tam profukovalo, úplně mi naskočilo na mysl, jestli není vybavena klimatizací právě spíš ta wana. Trágoš, teda musím říct 
Což by odpovídalo tomu, že se RTT Evropské možná dočkáme ještě letos.
Já mám info, že VO se budou otevírat 18. prosince.Bobik píše:Já mám info, že do VO půjdou jen ojeté z PA. Nové jen na PA, bo jen tam maj servisáci nějakej kamrlík, kde to zaklínaj, aby to jezdilo.
P.S - kterej podzim máš na mysli? Pomalu uzavíráme sázky, jestli se "domů" dostaneme ještě letos.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už dávám další a zajídám ho ptáčkem s rejží... To už ovšem řádně v nonstop jídelně, v ul. Na Bělidle :]
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chemik: A budu schválně hádat
Ne proto, že porušuje SPP, ale že ty nemůžeš 
kočíruju já a s tim pivem jsi mě teda dost nakakal! 
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem 9249 potkal bez krytů na 1. a 4. podvozku. Dnes již od pohledu komplet :]
Jinak právě porušuji SPP ve voze 9259, ovšem na dálku nepoznám, zda-li to kočíruje chemik, nebo fořtík.
Jinak právě porušuji SPP ve voze 9259, ovšem na dálku nepoznám, zda-li to kočíruje chemik, nebo fořtík.
a jen tak ze zvědavosti - na co se máme těšit? A proč zrovna 9249?Brejšín píše:upgrade brzd
tak jsem se zas nepodíval, jinak bych si na ni odpoledne počkalkruťák píše:9243 dnes ráno viděna na 1. pořadí linky 17.
upgrade brzd