Já bych ani neřekl že na 5 nesmí kvůli potkávačce Flóra.Tu a tam jí Vokovice na polonoc linky 5 posílají.A navíc jsem na dopravním podniku tázall kdy zde wany budou a byo mně řečeno že 5 je v plánu letos.Takže to spíš vydím na lenost to tam poslat.11 tam wany kdysi taky jezdily když tam Vokovice mněly celodenní polonoci tak jsem jí tam tu a tam viděl taky.Proč tam neni ted je podle mně jednoduchá odpověd neschopnost dopravního podniku tam je poslat protože radši se bude vozit vzduch na 22 místo delší nájezdovky na 5.Otázka Radlic je podle mích posledních informací ve stavu že se píše reklamace na rekonstrukci Radlické a mnělo by se to tam snad letos předělávat.Stejně tak by se daly poslat wany na 21 (kde už mimochodem parkrát taky byly za Vokovických dob na 21.Kdyby byly wany na 21 tak by ani nemuseli v PD zatahovat aby se ušetřili vozokilometry a wany by třeba mohly přejet na 17 nebo 6 kde by jezdily než by se vrátili zpět na odpolední 21.To samí by šo udělat i o víkendu ž by wana vyjela na 21 a po konci 21 by přejely třebas na 17.Jo a ještě otázečka na závěr do jakých vozoven wany nesmí?protože třebas kdyby byly na Žižkově tak by mohly zajištovat I.9 a výměny mezi HL a MO by vůbec nemusely být.7045 píše:Do Strašnic wany nedají nesmí na objízdnou kolej, jak jsi psal na 7 nesmí z důvodu Radlické, linka 5 má potkávačku na Floře, na lince 11 by nebyl asi žádný problém a předpokládám že pro nástup by to bylo příjemné než ted co tam jsou vozy T6
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.PLF aneb pražské wany
Do Strašnic wany nedají nesmí na objízdnou kolej, jak jsi psal na 7 nesmí z důvodu Radlické, linka 5 má potkávačku na Floře, na lince 11 by nebyl asi žádný problém a předpokládám že pro nástup by to bylo příjemné než ted co tam jsou vozy T6
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Martan myslím že jsis právě tím zvěre odpovědel sám že levnější by byll nájezd z Vokovic.Vždyt vzpomenme si že na starý 4 jezdily o víkendu garance Vokovice a nic se nestalo.Takže já myslím že by nebyl probléém ani na tý 11 nebo třebas 5 mít o víkendu Vokovický garance.Martan píše:Tak mně napadá, jestli je opravdu neřešitelnej problém i o víkendu nechat na 7,11 a spol. alespoň dvě pořadí, kde by jezdily 14T?
Když holt nic krátkýho nízkopodlažního není k dispozici, tak takhle. A zas tak strašně moc navíc by to snad nestálo, ne?
(i když, to už by zřejmě nájezd wan z vokovic byl levnější a ohledně peněz bude ještě asi veselo...)
- Martan
- Uživatel
- Bydliště: Z okna vidím pole, potok, louku i venkovský kostelík. A to všechno ve městě :-)
- Kontaktovat uživatele:
Tak mně napadá, jestli je opravdu neřešitelnej problém i o víkendu nechat na 7,11 a spol. alespoň dvě pořadí, kde by jezdily 14T?
Když holt nic krátkýho nízkopodlažního není k dispozici, tak takhle. A zas tak strašně moc navíc by to snad nestálo, ne?
(i když, to už by zřejmě nájezd wan z vokovic byl levnější a ohledně peněz bude ještě asi veselo...)
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
To jako ještě pořád?
Jsem si myslel, že už předávno je odstraněno. Kus obrubníku není problém, který by měl zabránit provozu nějakých typů. Ostuda!
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Kubix jediný problém je u linky 7 obratiště Radlická.Oni tm totiž wany nesmějí.Kubix píše:A neříkalo se, že mají chodit i jinam?? Třeba Strašnice nebo Pankrác...v týdnu by mohly drandit např. na 5,6 nebo 21 a o víkendu 7 a 11. Linka typu 7 a 11 by měla být nízkopodlažní celý týden - ostuda!
- Absolut
- Moderátor
Pokud vám, tak vždycky byl plán dát všechny Wany do Vokovic. Akorát jejich počet se postupně měnil a salámnovou metodou navyšoval. Osobně si myslím, že bychom v Praze užili Wan klidně 100 ks, rozmístěných tak ve 4 vozovnách.
A neříkalo se, že mají chodit i jinam?? Třeba Strašnice nebo Pankrác...v týdnu by mohly drandit např. na 5,6 nebo 21 a o víkendu 7 a 11. Linka typu 7 a 11 by měla být nízkopodlažní celý týden - ostuda! 
Pan Demon zcela jistě uvede ve svém pravidelném přehledu - včera byla předána wana 8276 do Vokovic.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Není pravda, poprvé už minulý týden 13.1.2010 na d-2.
Dnes je poprvé s cestujícími v provozu zatím poslední dodaná wana ev. č. 8275, pravděpodobně je na 15/12. 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P
[quote="trainzjohny"]Ale Johny, přece se nebudeme hádat.
Já jsem chtěl jenom říci, že o tom, že bílý interiér z 8211 vzal za své tu už bylo zmíněno. Ten rozbor zeleného čísla na transparentu měl být jenom upřesnění k tvému příspěvku. Sorry, jestli jsem to špatně napsal tak, že došlo k vzájemnému nepochopení.