U nás v HL když si to prochází DéÓčkařky, tak nás nechávají i odhlašovat zastávku, aby slyšeli hlášení, ale to nevím, jestli by to řešilo tento problém...von Špilberk píše:...A taky, jak ověří depo, že to funguje.
Tedy takhle, abych nebyl předchozím příspěvkem špatně pochopen. Co jsem tak od kolegů vyslyšel, tak si toho všimli, že když vyhlásí zastávku, tak se to hlášení do vozu přeruší, ale třeba já osobně mám příjezd do zastávky tak zautomatizovaný, že jsem už několik těch hlášení přerušil omylem, protože prostě přijíždím do zastávky a automaticky mačkám tlačítko odhlášení. Pak někdy se ta zastávka kvůli vyhybkám prostě odhlásit musí! V pondělí jsem dokonce do hlášení do vozu potřeboval zavolat na dispečink, to se mi pro změnu nepovedlo, dispečer se ohlásil, ale já jsem nemohl mluvit...Také se mi několikrát stalo, že pípípíp, hlášení do vozu, v tu chvíli znovu pípípíp a už mi to hlásilo jen v kabině, prostě se to samovolně přerušilo, protože to na chvilku ztratilo spojení...Je to nespolehlivý, ne vždy je to vina řidiče.