A za nima jdou další a s flexou v ruce ubrušujou málo ohoblovaný dlažky ?MOp píše:však správci TT chodí a tato problémová místa na síti identifikují...
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P
Copak že spadnou, ale bude hezký pozorovat jak si budou krásně hopsat po dlažebních kostkách. Oni ty dva centimetry o který jsou širší musej bejt někde znát...jara píše:Stejně spadnou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stejná sestava už je obuta i na 8226+8227.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Profil PR-1 je vysledkem spoluprace JDCT s Dopravni fakultou Jana Pernera v Pardubicich. Mel by umoznit plynulejsi projizdeni krizovatkovymi konstrukcemi, zejmena srdcovkami a snizit jejich opotrebeni. Take by mel splnovat podminku moznosti vyuziti S49.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak řikam, vůbec tomu nerozumim, ale tipl bych že jo, když jsou na soupravě s vozem s VM...DavidD píše:Tak že PR-1 je profil pro použití jak na nových tak starých kolejnicích?
Tak že PR-1 je profil pro použití jak na nových tak starých kolejnicích?demon píše:Tak k tomu se musí vyjádřit povolanější...DavidD píše:Mohu poprosit o rozepsání zkratek, nebo vysvětlení jejich...děkuji
Já jen vím, že VM profil je stávající křivkový profil kola používající se už hezkou řádku let, tušimže ta zkratka budou iniciály autora.
PR-1 je nově vyvíjený profil a zkratka bude nejspíš PRaha - verze 1...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak k tomu se musí vyjádřit povolanější...DavidD píše:Mohu poprosit o rozepsání zkratek, nebo vysvětlení jejich...děkuji
Já jen vím, že VM profil je stávající křivkový profil kola používající se už hezkou řádku let, tušimže ta zkratka budou iniciály autora.
PR-1 je nově vyvíjený profil a zkratka bude nejspíš PRaha - verze 1...
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo na Žižkově mají dvě T3R.P 8534,??? je to snad kvuli přejezdům na 55 přes Libeňák.opocenskylukas píše:Viděl jsem včera blbě nebo Žižkov na 5 vypravuje R.P. pořadovka byla polonoc.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem včera blbě nebo Žižkov na 5 vypravuje R.P. pořadovka byla polonoc.