Jak to delate
Ústřední dílny
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Částečná odpověď ve Zprávach z tisku.
Nic podrobnějšího o průvodu zatím nemám, jen to že tam má být jak historie, tak i současnost, snad později...
V ÚD bude kanárek, snad ho do té doby zpojízdní, torzo Kotase už je kompletně zprovozněné
, budou tam nízkopodlažní tramky i něco z muzea.
Nic podrobnějšího o průvodu zatím nemám, jen to že tam má být jak historie, tak i současnost, snad později...
V ÚD bude kanárek, snad ho do té doby zpojízdní, torzo Kotase už je kompletně zprovozněné
Naposledy upravil(a) demon dne 02.9.2006 15:48, celkem upraveno 1 x.
Jestli to nebude tim, že to byl průvod na 130let MHD a v jeden den s DOD by se to nezvládlo a pochybuju, že se bude slavit každej rok...9001 píše:A nebude ten průvod druhý denDyt i minulý rok byl DOD a průvod rozložen co celého víkendu.
A k waně když už tu bude tak by s ní mohli jezdit aspoň by ostestovali kde projede a kde ne a přece ji sem nepovezou jen na jeden, dva dny.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, wana! Snad nám jí z LB půjčej i na ježdění, ne jen na koukání.PvvS píše:wana ?????
Ne bude v sobotu, v neděli je už jinej program.9001 píše:A nebude ten průvod druhý den ??
Naposledy upravil(a) demon dne 31.8.2006 23:42, celkem upraveno 2 x.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Historický průvod to taky bude, ale v čele očekávam 14T, Wanu, NP kačenu, T1 a další. RT tam nehledejteDavidD píše:V MD se píše že bude zase něco jako průvod historických tramvají. Má někdo o tom nějaký info?
Naposledy upravil(a) demon dne 31.8.2006 23:00, celkem upraveno 1 x.
-
I.am.good nejde se přihl.
Bohužel, jak jsem zde na fóru již psal - je to hodně tím (i když ne jen tím), že je tam hodně slováků = vidláků. Kolikrát jsou to lidé, co v životě neviděli tramvaj, neznají specifika tramvajového provozu atd. Pak se nelze divit. Např. jsem se dnes doslechl, že chyběl elektrikář na lince PU. Tak se prý čekalo několik měsíců na nějakého čecha, ale když nikdo nenastoupil, tak prý vzali slováka. Nojo, čekalo se, zda by neměl o práci zájem čech. Ale jak to člověk má zjistit, když na webu DP je v kolonce volná místa vždy pár řidičů ä občas kancelářská krysa na záskok za mateřskou? To seč pak nemůžou divit. Tenhle podnik je prostě srkz naskr prohnilej amatérismem, kamarádíčkovstvím a korupcí. Fuj, je mi z toho zle.pawel píše:eh...tušil jsem, že jsem svůj chvalozpěv přehnal:-
stejně je to neuvěřitelný, člověk-laik by nečekal, že zrovna tohle bude takový problém.