To je marný, kačena jezdí co cca 2 měsíce a mezitim to tmavočeši zase rozeberou do sběru...Karotka píše:Je to výzva pro DP, aby nějak pořešil napojení ÚD a DH na železnici
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karotka
- Uživatel
Je to výzva pro DP, aby nějak pořešil napojení ÚD a DH na železnici7080 píše:Kvůli tomu, že je to drahé, od Českých drah neskutečně a pak rampa na skládání je na druhé straně Prahy než jsou dílny. Muselo by to přijet z Parsu už oživené. Potom by to šlo stáhnout z vozu jako se stahují 14T.
Je to rozhodně výzva pro Viamont nebo jiného podobného dopravce, aby nabídnul slušnou cenu a pak by to určitě šlo.
O penězích je to určitě a jak popisuje jara a I.am.good tak přeprava od ČD je časově náročnější a složitější než silniční. Krom toho je na dráze větší pravděpodobnost, že dojde k poškození nákladu např. od sprejerů.Martin píše:České dráhy bych k tomu rozhodně netahal, to máte pravdu, že bychom se asi dodávky nedočkali...Mě ta doprava po železnici přijde tak nějak technicky jednodušší - když koukám na fotky ze stěhování RT6, tak mi přijde ježdění s tím tahačem jako docela krkolomné. Oživení už v Parsu by nebyl problém, kdyby měla ta tramvaj po sjetí z vozu odject vlastní silou, ne? Ale asi je to zase o penězích,co?
České dráhy bych k tomu rozhodně netahal, to máte pravdu, že bychom se asi dodávky nedočkali...
Mě ta doprava po železnici přijde tak nějak technicky jednodušší - když koukám na fotky ze stěhování RT6, tak mi přijde ježdění s tím tahačem jako docela krkolomné. Oživení už v Parsu by nebyl problém, kdyby měla ta tramvaj po sjetí z vozu odject vlastní silou, ne? Ale asi je to zase o penězích,co?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ono občas když člověk sleduje, jak při vykládce spolupracuje výpravčí a pracovníci ČD tak ještě některé vozy 14T mohli v tom zličíně bejt tedka. Již párkrát jsem viděl, jak si to nakonec naházeli ty vyhybky sami lidi od viamontu a to jsem tam nebyl vždy jako jiní zdejší moderátořiI.am.good píše:Tipuji, že z časových a finančních důvodů. Na auto naložíte a jedete a po pár hodinách jste v Praze, ale vlakem... Něco jiného je 14T z Plzně, tam naloží a též jedou téměř nepřetržitě, je to kousek a přímo. Ale ze Šumperka je to hodně daleko a při laxnosti ČD by nebyly schopny to nechat projet přes téměř celou republiku ani během jednoho dne. Nebo teda nechaly, ale to by bylo božsky drahé a obávám, že rozhodně dražší, jak přeprava po silnici.
-
I.am.good
Tipuji, že z časových a finančních důvodů. Na auto naložíte a jedete a po pár hodinách jste v Praze, ale vlakem... Něco jiného je 14T z Plzně, tam naloží a též jedou téměř nepřetržitě, je to kousek a přímo. Ale ze Šumperka je to hodně daleko a při laxnosti ČD by nebyly schopny to nechat projet přes téměř celou republiku ani během jednoho dne. Nebo teda nechaly, ale to by bylo božsky drahé a obávám, že rozhodně dražší, jak přeprava po silnici. 
Kvůli tomu, že je to drahé, od Českých drah neskutečně a pak rampa na skládání je na druhé straně Prahy než jsou dílny. Muselo by to přijet z Parsu už oživené. Potom by to šlo stáhnout z vozu jako se stahují 14T.Martin píše:Proč se vlastně dodávky z Parsu nevozí po železnici ale po silnici?
Je to rozhodně výzva pro Viamont nebo jiného podobného dopravce, aby nabídnul slušnou cenu a pak by to určitě šlo.
Hello Arny,tu6514,doplnim udaj.po KT8
datum záradenie.znamena:TBZ ve Miskovec. 011090-200 ex539,260892-201-203 ex 533,532,524...140992-204,205 ex 522,526,,061092:206-209 ex 520,507,516,514 .....a teraz pride ex Most litvinov, samozrejme predtym to bol Kosice. 250196:210-211 ex315,320....031296:212-213 ex 318,322.. 030797: 214 ex319, 300497: 215 ex 321, 270397 :216-217 ex 316,317
No ten pán se mě moc neptal, protože jsem ho jednou málem poslal do p… Ptal se kolegy z firmy, která dodávala vysílačky. Je pravda, že jsem taky do toho kouknul, ale vyřešilo se to. A Káti pak byli nejlepší na montáž... ...prostě začátky byli krušnéjara píše:Ne ne..... Já si vzpominám jak tento pán volal (asi na tebe) ukažte mi to tady v tom schématu ukažte mi to prosím vás. To musí přece fungovatFungovalo...... Ale prostě začátky jsou vždy krušné
Byla to bomba, když já, do té doby, neznalí jízdy s tramvaje učím vedoucího technologie oprav a kdysi snad i vedoucího vozovny Žižkov, jak uvést tramvaj do chodu.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne..... Já si vzpominám jak tento pán volal (asi na tebe) ukažte mi to tady v tom schématu ukažte mi to prosím vás. To musí přece fungovatarny píše:Jojo taky jsem jí měl rád… A já tam tu vysílačku montoval…
Hlavně jsem na ní zažil veselou příhodu s panem Č**em, jak se s ní neuměl rozjet a pořád mu to hlásilo poruchu, tak chodil a mlátil do dveří, že se některé špatně zavřeli. No a on měl vytažený panťák nad stanovištěm „A“ a odpojovač přepnutý na ptg nad stanovištěm „B“ Odborník.![]()
![]()
![]()
Járo u toho si nebyl, viď?![]()
Tak sbohem 9018.