To už mě taky zajímalo, ale bohužel se mi to nepodařlo zjistit.arny píše:Mě spíš zajímá jestli někdo neví jak je na tom to „A“ teď (kde je a jestli se opravuje?)
Slibuju, že po tom ještě zapátram a podam zprávu...
Jinak potvrzuji informace MOpa.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
To už mě taky zajímalo, ale bohužel se mi to nepodařlo zjistit.arny píše:Mě spíš zajímá jestli někdo neví jak je na tom to „A“ teď (kde je a jestli se opravuje?)
MOpe děkuji za upřesnění. Teď jsem si vzpomněl, že to tu psal demon dokonce v reakci na můj příspěvek když jsem 9052 viděl v Hlobětíně. Jinak podle sdělení pana Vand***, těsně po nehodě by se měl článek A opravit. Nevím jak vypadá odstrojeném, ale když jsem viděl 9002 odstavenou za halou v Hostivaři, tak byla zlomená v oblasti prvních dveří. Dál vypadalo „Áčko“ v pohodě (zvenku). Mě spíš zajímá jestli někdo neví jak je na tom to „A“ teď (kde je a jestli se opravuje?)MOp píše:Přesto předpokládám, že se původní áčko povedlo opravit.
A článek z 9027 složí jako nový na voze 9052. Pakliže se nepovedlo původní Ačko opravit, klidně může být vůz 9077 hybrid z dalších vozů. Přesto předpokládám, že se původní áčko povedlo opravit.arny píše:Jen otázečka.
Jak to vypadá s článkem A vozu 9002? Je už opravený? Bude se opravovat? Nebo se někde koupí jiný, aby se mohla postavit nová nízká káča (z jaké vozu je ačkovej článek na 9052). nebo bude o jednu míň?
8416 je už po nehodě dávno opraven a zasahuje do provozu stejně jako článek B z 9002.
Dneska jsem si toho všimnul taky. A 9077 je má taky. Tedy je nejspíš daj na všechny.Venca píše:Nevím jestli už to tady někdo náhodou nepsal, ale myslím, že ne.
Dneska jsem viděl 9072 na 17/3 a všimnul jsem si, že má také zakryty střední podvozky, jako je tomu u 9085.
Foto bohužel nemám jelikož jsem neměl s sebou foťák.
Jsem to ale špatný šotouš
Vidíš a ve vlaku ti to vadí...Mapl píše:Chudáci lidi v tramvaji, když se jim tam rveš s taškou o rozměrech dva krát dva metry.![]()
![]()
Prostě se s tím občasným zpožděním nedá nic dělat. A aby sis ve všední den v tramvaji sednul, tak jestli ti jde o to, tak na to rovnou zapomeň ikdyž pojedou tramvaje dle jízdního řádu.
DJ LA DÉFENSE píše:Taky, že jo... Já se táhnu na trénink s vobrovskou taškou hokejkama v ruce a pak mi přijede narvaná desítka, potěšilo by tě to?? Mě to teda sere a je mi jedno jestli za to může neschopnej švec a nebo, že byla někde bouračka... A tady ten příklad?? Z Vinohradské vodárny jsem po páté hodině zažil tedy velice vzácně, že by jely ty tramvaje na čas, jak řikám většinou jedou sjetý k sobě a k mé nelibosti ještě tak, že desítka jede první natřískaná.
Taky, že jo... Já se táhnu na trénink s vobrovskou taškou hokejkama v ruce a pak mi přijede narvaná desítka, potěšilo by tě to?? Mě to teda sere a je mi jedno jestli za to může neschopnej švec a nebo, že byla někde bouračka... A tady ten příklad?? Z Vinohradské vodárny jsem po páté hodině zažil tedy velice vzácně, že by jely ty tramvaje na čas, jak řikám většinou jedou sjetý k sobě a k mé nelibosti ještě tak, že desítka jede první natřískaná.Mapl píše:Hele DJ! Ty teda perlíš. Ono se občas pozdě jezdí, ale řidiči za to prostě nemůžou, kolikrát pak dohánějí zpoždění!!![]()
![]()
Přijde mi, že mluvíš jak "starší dáma", která když tramvaj nejede jak má hned nadává a stěžuje si na ostrůvku ostatním lidem!!!!
Co to kecáš... Když odpoledne občas jedu na trénink z Vinohradský vodárny tak 10 a 16 směrem Želivksého jezdí pravidelně spolu v rozmezí zhruba 30 vteřin a to mají jet asi 3 minuty po sobě... Tak jako jakýpak copak. Buď jedno z toho jede dřív a nebo druhá pozdě, ale nejčastěji úplně mimo jízdní řád. To jest, že ani jedna nejede na svůj čas, ale nejedou spolu zároveň ani na čas desítky a ani šestnáctky, to se mi zdá, že nastává nejčastěji... A nevymlouvej mi to jezdil jsem takhle celej podzim na středeční tréninky...radek31 píše:ad "jezdíte pozdě" - to jako na l. 10?
možná chvilku ráno, když je mrtvá Zenklova a Lidická, ale většinu dne se 10 jezdí načas (s rezervou)
16 to samé (kromě rána kvůli vypnuté dynamice palačáku)
Kostky na silnici neeeee!! Ale takhle by to klidně mohlo být, to je celekm dobrá myšlenka, když máme ke Korunní alternativu v podobě Slezké, ale ještě by se muselo upravit Parkování ve Slezské, protože kolikrát to tam je tak zhruba deset čísel na každou stranu od zrcátka...Absolut píše:Desítka a příšerný stav kolejí ... Radku31, jak se nad tím zamýšlím, tak je to vlastně skoro fakt, desítka je vymeták nejhorších BKVPlzeňská, Palackého most, Korunní, Zenklova.... ještě do sbírky chybí Libeňský most
Korunní bych si uměl představit jako krásnou jednosměrku, auta pouze z.c., na jižní straně šikmé parkování, osa celé trati posunutá o cca 1,0 m směrem severně, zastávky d.c. hned u obrubníku, zastávky z.c. velké ostrůvky, protože by se v jejich místě přerušila ta šikmá stání a auta by objížděla esíčkem ostrůvek šířky 3,5m (na kterém by byly kromě zastávky také malé stromky v mřížích, jako na pěší zóně Anděl). Na zastávkách "historizující" zábradlí a v něm ty malé nízké lampičky, jako jsou na starém městě, k tomu barevně a tvarově upravený přístřešek Decaux... trať v klasice zakrytá velkou dlažbou, v místě pžechodů pro chodce změna krytu na malou žulovou dlažbu, vozovka (ten jeden pruh nahoru) nechaná živice, zastávky a chodníky šedobílá mozaika... Jízdní pruh IAD oddělený bobíkama v celé déle ulice, pouze lokální přerušení v místě vjezdů apod... jsem snílek...
Utopie