T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.PLF aneb pražské wany
Bylo to 14.8.2008 na 701/20.
Nevite nekdo kdy a na jakou linku byla poprve nasazena wana ev.cisla 8260? Diky predem....
K těm wlkům, kdo s tim vlastně první přišel?
Vim že sem se jednou upsal a místo vleků sem napsal vlků
ale rád bych věděl kto za tho může 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Wana s pořadovým číslem 11 bude předána do konce týdne, dvanáctá by jí měla následovat v příštím (ev.přespříštím) a tím máme pro letošek hotovo.
A můžeme se soustředit na wlky a cvičky...
A můžeme se soustředit na wlky a cvičky...
víkendová náladovka.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, změna řazení!
8255+8168 a 8258+8155 (prohození vleků) zřejmě již od pondělí.
8255+8168 a 8258+8155 (prohození vleků) zřejmě již od pondělí.
Ad Demon: jojo tu 8260 jsem dnes videl na kulataku..,
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jubilejní desátá wana ev.č.8260 byla dnes odpoledne předána do cVokovic a na podvozkách již je i jedenáctá.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel anodemon píše:Vašek píše:...ta T3 vypadá ve wanním laku jako nová......a ona snad není ?
Lak je asi spíš otázka vkusu, ale za sebe musím říci, že nátěr wany se mi moc líbí včetně čelního šípu, tak stříbrná na wlku na mne působí hodně divně. Možná je to tím, že se mi nelíbí samotné spojování wan do souprav.
Taky s váma souhlasím
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vašek píše:...ta T3 vypadá ve wanním laku jako nová...
Jinak s váma souhlasim, fakt jim to sluší.
Já s vámi jedině souhlasím, ta T3 vypadá ve wanním laku jako nová...Tom 11 píše:Také s tebou souhlasím.Vypadá to moderně,oproti waně je to skvělé!A kdyby to bylo bez dalšího vylepšení viz véčka,pruhy v np části,tak si to umím představit na všech současnch typech tramvají v Praze(jo,klidně i 14T)MF píše:Řeknu Vám, že ten wanní nátěr na wlku se mi moc líbí, ale wanní nátěr na waně asi díky véčku na čele vůbec ne. Dokázal bych si představit wlčí nátěr jako unifik... i na jiných typech...![]()
Ale pár šotoušů mi říkalo,že se jim to moc nelíbí,takže doufám,že teď nerozpoutáme nějakou větší diskuzi/hádku o tom,co je hezčí,ale pozor! já s tím nezačal..![]()
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Také s tebou souhlasím.Vypadá to moderně,oproti waně je to skvělé!A kdyby to bylo bez dalšího vylepšení viz véčka,pruhy v np části,tak si to umím představit na všech současnch typech tramvají v Praze(jo,klidně i 14T)MF píše:Řeknu Vám, že ten wanní nátěr na wlku se mi moc líbí, ale wanní nátěr na waně asi díky véčku na čele vůbec ne. Dokázal bych si představit wlčí nátěr jako unifik... i na jiných typech...
Ale pár šotoušů mi říkalo,že se jim to moc nelíbí,takže doufám,že teď nerozpoutáme nějakou větší diskuzi/hádku o tom,co je hezčí,ale pozor! já s tím nezačal..
Je to jako před lety, kdy se neujaly motorové vozy se středním vstupem, ale vlečné vozy stejné konstrukce anotrainzjohny píše:MF - máš recht, taky bych si dovedl představit jako unifik. Bratislava má něco podobného a také to nevypadá zle.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MF - máš recht, taky bych si dovedl představit jako unifik. Bratislava má něco podobného a také to nevypadá zle.