No když jsme se na toto téma bavili s Mopem jednou v tramvaji a jeli naproti nějakému pánovi na lince 24 tak se lidé trošku koukali o čem si to povídáme.MF píše:Je to ta samá broskvička co myslím já? Pak znám ještě spoustu jiných pěkných broskviček![]()
Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reklamní nátěry tramvají
- Beatlesák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
[OT]Já bych to rovnou zkombinoval s termixem ,ostatními potravinamy a jiným spotřebytelským zbožím pod souhrným názvem Smíšené zboží.[/OT]MF píše:Je to ta samá broskvička co myslím já? Pak znám ještě spoustu jiných pěkných broskvičekjara píše: Hold Orosená broskvička je broskvička.No ale jestli to je jiná broskvička, tak doporučuji založit vlákno Ovoce a Zelenina
jara píše: Hold Orosená broskvička je broskvička.
Je to ta samá broskvička co myslím já? Pak znám ještě spoustu jiných pěkných broskviček
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já si jí v pátek nafotil. A něco jsem měl i z minulého týdne. Hold Orosená broskvička je broskvička.Fořtík píše:Taky se mi líbí, bohužel už si s ní nejspíš nezajezdím...radek31 píše:dnes jsem poprvé viděl 8364+5 s novou CVR na Samsung a vypadá skvěle! zelenobílá kombinace nemá chybu ....
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi líbí, bohužel už si s ní nejspíš nezajezdím...radek31 píše:dnes jsem poprvé viděl 8364+5 s novou CVR na Samsung a vypadá skvěle! zelenobílá kombinace nemá chybu ....
-
radek31
- Moderátor
dnes jsem poprvé viděl 8364+5 s novou CVR na Samsung a vypadá skvěle! zelenobílá kombinace nemá chybu ....
- Absolut
- Moderátor
7178 byl RockPoint, 7179 Lafuma, takže máte pravdu vlastně oba dva.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebyl to RockPoint?
Tak nám zesnula další vokovická CVR. Od nejméně včerejška (včera na lince 1) jezdí v klasice bývalá LAFUMA 7178-79.
-
I.am.good
Nejdrsnější je, pánové, že je to tak deset let. A vezměte si co tenkrát ty nejlepší přístroje uměly a co umí dnes... Občas si říkám, co bude za 20let za elektroniku. Pakliže bude rychlost vývoje exponenciálně stoupat jako doposud, tak budeme fakt asi v sobě nosit čipy, na zápěstí supervýkonné PC, brýle se zobrazovačem z PC a sluchátkama.. I když nemá cenu o tom mluvit, bo tyhle věci dneska už jsou, akorát na to fakt člověk jen tak nevydělá..fricoolinek2 píše:... uvidíte jaké digitály tehdy byly. Digitální foťák byl ale tenkrát pochpitelně dost drahou záložetostí, navíc kvalita snímků byla nízká.
Já nevím - tak nám propojej mozek s počítačem a budeme kyborgové...
Akorát vím, co bude za 20let v Praze jezdit - T3R.PII
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A jo. Nedošlo mi, že exif dělají i skenery.fricoolinek2 píše:Není to focené digtálem, je to sken, Noritsu digtály nevyrábí, možná je to diák, ty jsou snad takový jasnější než negativy...
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Buď to tam ještě nebylo, nebo jsem slepej či blbejTom 11 píše:Ono je to tam dokonce napsané,kdy to bylo focené - 29.5.1996![]()
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/main.php?strana=2
Není to focené digtálem, je to sken, Noritsu digtály nevyrábí, možná je to diák, ty jsou snad takový jasnější než negativy...
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to tam dokonce napsané,kdy to bylo focené - 29.5.1996
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím čím je to focené, ale 9001 vozila reklamu na Živnostenskou pojišťovnu (nikoliv tedy ČS - Českou spořitelnu) mezi únorem 1996 a květnem 1998.fricoolinek2 píše:Nevíte ze kdy může být tato fotka?
Jsou tam ještě stará loga ČS, ale přijde mi, že je to focené digitálém, čili zas tak starý to bejt nemůže...
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to focený digitálem. Exif:
Značka: NORITSU KOKI
Model: QSS-32_33
Značka: NORITSU KOKI
Model: QSS-32_33