Tak tyvoje starosti bych opravdu chtěl mít..pawel píše:...znízkopodlažněný sólo konstal v retronátěru nepotkám.
Edit: Jsně že "ty tvoje"... Asi bych to po sobě měl víc číst...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Tak tyvoje starosti bych opravdu chtěl mít..pawel píše:...znízkopodlažněný sólo konstal v retronátěru nepotkám.
tak mýtus to není a je to pravda, vokovice s wanou opravdu půjdou na linku 22pawel píše:já nicméně zůstanu věrný jinému mýtu, a to že na 22 se wana neobjeví, protože tak nedůstojné vozidlo si tu DP nelajzne, když už cíleně a vědomně vyměnil SA šroty za T6.
Otázka je,jestli je důvod těšit se z toho,že na lince 25 jezdí wana s krnovákem,protože od 14.6. tam bude dočasně převeden garantovaný spoj z linky 26,kde vozy T nemohou být kvůli ukončení na Husinecké.Varecka píše:Dneska na 25 zase 8253
Včera na 25 byla (pořadí tušim 9) 8253+8185.pawel píše:syrda: jo, taky jsem se ji dnes rano na 25 lek. predni snad 8253, ale mam mizernou pamet na cisla...
Plenty budou klasické plechové, zadní "spojler" nebude, hliníkové lišty nad plentami taky ne.Bald píše:Ještě jednu otázku na ty zadní vozy - plenty budou klasické plechové jako u ostatních R.P, nebo se použijí laminátové (nebo plastové, ještě jsem to neviděl rozsekané, tak nevím) jako u R.PV? Vypadalo by to v té dvojici bezpochyby líp. Když už to má jiné kastle... (tvar střechy, těsnící guma oken apod)
Jasně že je, proto jsem se ptal na plentyJosef píše:Tak ta tšnicí guma je jen takový detail který cestujicího nrezajima a ani si toho nevšimne