Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
no vono se spíš potřebuje vyzkoušet topení s ohledem na optimalizaci procenta recirkulace vzduchu, a vono todle ..................... 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě by jenom zajímalo, jestli se zkušebky stihnou do léta, nebo jestli bude tramvaj s klimou předána do provozu s cestujícími někdy na podzim... 
Tak vážení dle informaci z důvěryhodných zdrojů dorazí 9243 do Prahy zitra 
Ono upřímně, v tom oblouku u Braníka skřípe a píská úplně všechno.Brejšín píše:Jó, pískaj. Nicméně ještě furt jsou výrazně menšinovým typem, počkejme na masivnější nasazení (alespoň já v to doufám, že si to sedne). Analogie s 2N vozy, ty taky pískaj všude, potom co přestaly masivně jezdit. Jinak se bude muset aplikovat přimazávání.
Jó, pískaj. Nicméně ještě furt jsou výrazně menšinovým typem, počkejme na masivnější nasazení (alespoň já v to doufám, že si to sedne). Analogie s 2N vozy, ty taky pískaj všude, potom co přestaly masivně jezdit. Jinak se bude muset aplikovat přimazávání.gabuliatko píše:To že skřípou kola v zatáčkách na modřanské dráze (nejvíc oblouk za nádr. Braník d.c.) se mi zdálo, nebo si toho ještě někdo všiml?
Údajně dnes odjížděla do Plzně. Za hranice později, snad do tydne. Ale stát se muže ledacosJirka píše:http://www.drehscheibe-foren.de/foren/r ... ?5,5827714
Jeestli jsem to dobře pochopil, tak zítra by měla do Chemnitz dorazit 15T na zkoušky.
-
gabuliatko
- Uživatel
To že skřípou kola v zatáčkách na modřanské dráze (nejvíc oblouk za nádr. Braník d.c.) se mi zdálo, nebo si toho ještě někdo všiml?
http://www.drehscheibe-foren.de/foren/r ... ?5,5827714
Jeestli jsem to dobře pochopil, tak zítra by měla do Chemnitz dorazit 15T na zkoušky.
Já mám spíš obavy, že Svoboda tlačí na odpískání celýho kontraktu. Stačí snad 20% správkovosti po dobu delší než 3 měsíce a může se smlouva vyovědět.gabuliatko píše:Že bychom se vsadili o další večeři? Vliv Plzně bych nepodceňoval.m@rtin píše:Při stávající situaci, kdy není opravdu skoro na nic, žádné další klimatizované 15T stejně nebudou.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady je fotka 9243. Podhledy již nejsou z ohýbané překližky ale jsou plechové.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
gabuliatko
- Uživatel
Že bychom se vsadili o další večeři? Vliv Plzně bych nepodceňoval.m@rtin píše:Při stávající situaci, kdy není opravdu skoro na nic, žádné další klimatizované 15T stejně nebudou.
Tím stříbrná je myšleno co? Vnější lak nebo vnitřní podlhedy? Pokud vnější lak, pak by znamenalo, že přední podvozek bude opravdu běžný. Na druhou stranu, není třeba se jakkoliv vzrušovat. Při stávající situaci, kdy není opravdu skoro na nic, žádné další klimatizované 15T stejně nebudou.
-
T3_6892
- problémový jedinec
Bude mít vevnitř klimatizaci v tzv místě na kufry na stropě,Bude stříbrná.Vojta Tramvaj píše:Vůz č. 9243 je již v praze? Co je na něm tedy zvláštního, již nejsem pražák, tak by mě to zajímalo.
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Dnes na ZJ 9251
9243 zas tak brzo nepřijde, možna dokud se nevyřeší problém s brzdou.