Já tedy nevím ale už nějaký pátek jezdí 14ka trošku jinudy (Holešovicema). A linka 26 která jezdí místo ní tak tímto usekem bude stejně jezdit. A říkalo se, že se trasa mění z důvodu vypravení 14T na 14. Tak proč se zase mění do trasy, která by byla logická pro odklon??MOp píše:Pane Járo, nesouvisí změna trasy linky 14 od 8.8.8 také náhodou s rekonstrukcí nábřeží kpt. Jaroše?![]()
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 14T (Porschetra)
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pane Járo, nesouvisí změna trasy linky 14 od 8.8.8 také náhodou s rekonstrukcí nábřeží kpt. Jaroše?

- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Trať Anděl-Řepy šla za poslední rok-dva do takového stavu (ať už za to může 14T nebo cokoliv jiného), že si o zákat 14T říká také... aby nakonec ta kouzelná červená tabulka s dodatkem o 14T nebyla už ve vratech motolské vozovny...
Ale mám takový pocit, že zahušťování 14T na linkách kam ještě smí povede ke zlikvidování i zbytku slušných tratí v Praze, pak už zbydou jen tankodromy

Ale mám takový pocit, že zahušťování 14T na linkách kam ještě smí povede ke zlikvidování i zbytku slušných tratí v Praze, pak už zbydou jen tankodromy
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aby Motol měl kam za chvíli vypravovat, když T6 houfne mizí a zbytek bude jezdit na solech a nočkách. A 7,9,10 taky budou brzo v ohrožení díky kvalitám Plzenské které se provozem moc nezlepší.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Martyn, 9001 - tak platnost zákazu vyšehradským tunelem už je daná. (Viz fotka z výtoně)
Jinak pokud linku 14 znovu odkloní kvůli provozu 14T mám návrh nechat jí objíždět celou Prahu v místech kudy ještě bude moci 14T jezdit a přejmenovat ji z linky 14 na 14T

Jinak pokud linku 14 znovu odkloní kvůli provozu 14T mám návrh nechat jí objíždět celou Prahu v místech kudy ještě bude moci 14T jezdit a přejmenovat ji z linky 14 na 14T
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vyšel oběžník a od 8.srpna se mění trasa linky 14 a to na trasu Buranov-......-Masaryčka-Labuť-Vltavská-ŠTROSMAYEROVO NÁM-výstaviště-........-Kobylisy . Takže možná zákaz budemartyn píše:Další úsek, kde se plánoval zákaz provozu 14T, byl Hlávkův most (kvůli podjezdu na Těšnově). Stejně jako v případě Vyšehradského tunelu ale ještě před cca týdnem nebyla stanovená zahájení platnosti toho opatření.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kde jsou další potecionální místa zákazu?martyn píše:Další úsek, kde se plánoval zákaz provozu 14T, byl Hlávkův most (kvůli podjezdu na Těšnově). Stejně jako v případě Vyšehradského tunelu ale ještě před cca týdnem nebyla stanovená zahájení platnosti toho opatření.
Plzenská by byla asi horkým adeptem,ale vzhledem k Motolu to moc nevidím.
Napadá mě Kubánské náměstí sjezdová výhybka zc je taky v dost zajímavém stavu a nebo Botanická zahrada.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
odhaduji po ukonceni vyluky zapocate 8.8.8
(kpt. Jares)
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Další úsek, kde se plánoval zákaz provozu 14T, byl Hlávkův most (kvůli podjezdu na Těšnově). Stejně jako v případě Vyšehradského tunelu ale ještě před cca týdnem nebyla stanovená zahájení platnosti toho opatření.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co je pravdy na tom že od dneška nemůžou 14T přes Vyšehradský tunel?
Bábo, já bych za ním šel osobně! Brejšín je ještě stále svobodný a nezadaný pokud vím
On když se veze Příborníkem, tak nekouká doprava, doleva a dělá, že je to hrozná dřina to šoférování 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Babi,Bába Foutéř píše:Dále se chci ještě zeptat, zda Vás bude v tento den fotografovat pan MOp, který dělá Fotožurnál. Pokud to totiž nestihnu za Vámi, ráda bych viděla, alespoň Vaše fotografie.
je mi to líto, ale za Brejšínem se nechystám. Nezbyde jiná varianta než osobní kontakt.
Pokud vím, tak o víkendu to dělá i jistá dvojice řidičů z Motola. A tento víkend to nebylo vyjimkou.Bába Foutéř píše:Brigádník si prý vybírá vůz (typ) i linku, včetně délky toho, jak se mu chce pracovat.
- Bába Foutéř
- Šťoura
Pokud jsem dobře pochopila, tak jste si na pátek objednal tento vůz na 10/14. Ráda bych věděla, zda je normální, aby si řidič objednal konkrétní vůz. Dále by mne zajímalo, zda je možné, získat nějaký jízdní řád tohoto spoje, abych se na Vás mohla přijít podívat. Předpokládám, že jde o linku 14, o níž jsem slyšela, že je jednou z mála, kam prý chodí VIP brigádníci (jak je nazvala na DP-Aréně nějaká řidička paní Urbanová) jezdit. Běžný řidič je prý nucen trpět na nějakých střídaných přestávkách, ale brigádník si prý vybírá vůz (typ) i linku, včetně délky toho, jak se mu chce pracovat. Příliš lidí odsud zatím neznám, a zdáte se mi jako sympatický člověk, který toho o tramvajích mnoho ví. Ráda bych si popovídala. Dále se chci ještě zeptat, zda Vás bude v tento den fotografovat pan MOp, který dělá Fotožurnál. Pokud to totiž nestihnu za Vámi, ráda bych viděla, alespoň Vaše fotografie.Brejšín píše:(...)
Jo a v pátek bude na 10/14.
Al et yhasiči byli v pondělí. Poprvé venku byla včera. dneska už to je starý kýbl.