Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
Navrhuji nový topic: flamewar.9001 píše:MM: Na co by jsi chtěl sms??? Od dnešního dne můžete používat na 15T dálkové ovládání? To bude kolegům z Motola, Vokovic, Kobylis, Strašnic a Žižkova velmi k užitku... Jak už se opakujeme dokonce s jedním řidičem!!! Jak velký vliv má dálkové ovládání na provoz tramvaje?
Podle mě má OHM větší IQ než vy dva dohromady. (MM,7036).
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Na co by jsi chtěl sms??? Od dnešního dne můžete používat na 15T dálkové ovládání? To bude kolegům z Motola, Vokovic, Kobylis, Strašnic a Žižkova velmi k užitku... Jak už se opakujeme dokonce s jedním řidičem!!! Jak velký vliv má dálkové ovládání na provoz tramvaje?
IdeálníMM-Mikulovsky píše:Horší bude, až kvůli neznalosti zejména mimo PA kolegům se něco přihodí, ale to já řešit nebudu.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
galuliatko: Nevím proč bych měl psát na školní - já se tam (narozdíl od vyjádření jiných zde) informaci o dálkovém ovládání 1. dveří salónu 15T dověděl. Sice údajně to mělo být dvakrát, ale pro mne to bylo OK. Ovšem trvám, že JPT mělo rozeslat informaci o zavedení SMS, protože na školení přesné datum nepadlo. Já se to však dověděl při ranním nástupu na PA, takže zase pro mne OK. Horší bude, až kvůli neznalosti zejména mimo PA kolegům se něco přihodí, ale to já řešit nebudu - za dobrotu na žebrotu.
OMH: No já zase (dlouhou dobu) nechápu, jak Vás někdo někam mohl zvolit, když své názory nedokážete VĚCNĚ odůvodnit.
OMH: No já zase (dlouhou dobu) nechápu, jak Vás někdo někam mohl zvolit, když své názory nedokážete VĚCNĚ odůvodnit.
-
gabuliatko
- Uživatel
To já zas obdivuji lidi na školním, že dokáží vyškolit takovýhle materiál. A to mi přijde, že Milan alespoň myslí.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OMH píše:Nechápu, jak MMM může dělat řidiče tramvaje... fakt ne, jak může takový člověk projít kurzem. Jsem myslel, že berou jen chápavý lidi.
Omlouvám se většině zdejších řidičů, ale jako člověk co s nima občas přišel do styku jsem teď spadl smíchy ze židle
Nechápu, jak MMM může dělat řidiče tramvaje... fakt ne, jak může takový člověk projít kurzem. Jsem myslel, že berou jen chápavý lidi.
-
gabuliatko
- Uživatel
Milane, jak to děláš, když si koupíš novou televizi? To taky přijede někdo z krámu a proškolí Tě jak se používá dálkové ovládání? (i když je fakt, že po důrazném proškolení si moje žena stále nepamatuje kterým čudlíkem se auto odmyká a kterým zamyká, naštěstí odemknout odemčené auto nelze a zamčení auto signalizuje)
A prosím Tě, na to školní fakt nepiš.
A prosím Tě, na to školní fakt nepiš.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Narážel jsem na Chemika.MM-Mikulovsky píše:9001: Ano, ano, ano když při upozorňování na špatnou práci JPT, s čímž někteří zde nesouhlasili, a školního napíši (až na 5. příspěvek) odůvodnění jejím důsledkem (který se nám ještě pravděpodobně několikrát zopakuje - páč mimo PA řidičů se na 15T další tak často nedostanou), tak jsem práskač.
Možná si vzpomen na jednu. Nedělej ostatním to, co nechceš aby dělali oni tobě.
Věřím, že ty taky nechceš, aby tě prudili za úplnou kravinu, která s provozem naprosto nesouvisí. Vím, že to je střípek, ale někdo začít musí.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Ano, ano, ano když při upozorňování na špatnou práci JPT, s čímž někteří zde nesouhlasili, a školního napíši (až na 5. příspěvek) odůvodnění jejím důsledkem (který se nám ještě pravděpodobně několikrát zopakuje - páč mimo PA řidičů se na 15T další tak často nedostanou), tak jsem práskač.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chápavější z nás dokážou zvládnout základní věci bez problémů a sáhodlouhého vysvětlování... Jak napsal Fořtík. Zrovna tohle má provoz vozu "obrovský" vliv
Jinak jsem nevěděl Milane že si práskač.
Aby si nedopadl jako jeden můj kolega.
Jinak jsem nevěděl Milane že si práskač.
Tak to jsi na tom dobře, já také absolvoval obě školení a neslyšel to ani na jednom.MM-Mikulovsky píše:
Brejšín: Absolvoval jsem určitě obě školení - každé s jiným přednášejícím, ale slyšel to tam jen jednou = potvrzuje to mé včerejší tvrzení, že jsou také lidé a mohli někteří na to také zapomenout.
Milane, ty jsi fakt natvrdlej. Dobře, řeknu to jinak. Na kolejích mi ležela igelitová taška, tak jsem jí chtěl jít odstranit z kolejí. Jelkikož tramvaj byla v oblouku a schůdky byly schované, tak jsem chtěl jít předními dveřmi pro cestující. No a tak jsem si je aktivoval, ale jakmile jsem je aktivoval, zafoukal vítr a tu igelitovou tašku odfoukl z kolejí. Takže jsem dveře zase zavřel. Tečka. A už prosimtě nic nepiš.