Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin.KT8D5
Tak to je stejné jako u metra... tam taky jezdí modrobílé hrůzy už dva rokyPetr píše:Domnívám se, že pod slovíčkem NEŠLA je míněno, že nebyla sundána, nikoliv že se jí nezdařilo sundat. Každopádně si myslím, že takhle DP nenápadně šetří prašule. Nechá si zaplatit i odstranění reklamy, ale protože vozy třeba půjdou výhledově na přestavby, či nemají ještě najeté potřebné KM na prohlídku, nebo vůz čeká na novou reklamu a tak ač zaplaceno, základní lak se již nedáTom píše:A jaktože to nešlo dolů? V ceně té reklamy je přeci zaplaceno jak nalepení tak i slepení... tak kde je problém, kdo nedělá svoji práci?
-
Martin.KT8D5
No slepení, je dole ne??? ale lak asi nebylo dohodnuto obnovit, nebo možná půjdou na erpéčka v dohlednu...Tom píše:A jaktože to nešlo dolů? V ceně té reklamy je přeci zaplaceno jak nalepení tak i slepení... tak kde je problém, kdo nedělá svoji práci?MOp píše:ale ona i ta pohrebni byla celkem vydarena reklama na LG.. bohuzel vsak nesla dolu cela, a tak je z toho to, co vidime kazdy den v ulicich..
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Domnívám se, že pod slovíčkem NEŠLA je míněno, že nebyla sundána, nikoliv že se jí nezdařilo sundat. Každopádně si myslím, že takhle DP nenápadně šetří prašule. Nechá si zaplatit i odstranění reklamy, ale protože vozy třeba půjdou výhledově na přestavby, či nemají ještě najeté potřebné KM na prohlídku, nebo vůz čeká na novou reklamu a tak ač zaplaceno, základní lak se již nedáTom píše:A jaktože to nešlo dolů? V ceně té reklamy je přeci zaplaceno jak nalepení tak i slepení... tak kde je problém, kdo nedělá svoji práci?
-
MOp
jenze po sloupnuti s tim pujde i lak, tak to radeji nechavaji nalepeneTom píše:A jaktože to nešlo dolů? V ceně té reklamy je přeci zaplaceno jak nalepení tak i slepení... tak kde je problém, kdo nedělá svoji práci?
A jaktože to nešlo dolů? V ceně té reklamy je přeci zaplaceno jak nalepení tak i slepení... tak kde je problém, kdo nedělá svoji práci?MOp píše:ale ona i ta pohrebni byla celkem vydarena reklama na LG.. bohuzel vsak nesla dolu cela, a tak je z toho to, co vidime kazdy den v ulicich..Martin.KT8D5 píše:Že jede do Krematoria strašnice... Ne uznám, že ta černá je síla, ale třeba Čikita je hezká...
-
MOp
-
Martin.KT8D5
Že jede do Krematoria strašnice... Ne uznám, že ta černá je síla, ale třeba Čikita je hezká...Béďa Trávníček píše:No dobře no... ale první obrázek o tramvaji si uděláš podle nátěru, pokud přijede cizincům na Malostranský náměstí ouplně černá tramvaj, co si asi pomyslejMartin.KT8D5 píše:Blbě řečeno, zkrátka pro mě jako pro zákazníka je barva až dál, když ti přijede pozlacená tramvaj, co z toho máš, že ve vnitř je špína a bezďáci, chci říct, že jsou důležitější věci než nátěr...
-
Béďa Trávníček
No dobře no... ale první obrázek o tramvaji si uděláš podle nátěru, pokud přijede cizincům na Malostranský náměstí ouplně černá tramvaj, co si asi pomyslejMartin.KT8D5 píše:Blbě řečeno, zkrátka pro mě jako pro zákazníka je barva až dál, když ti přijede pozlacená tramvaj, co z toho máš, že ve vnitř je špína a bezďáci, chci říct, že jsou důležitější věci než nátěr...
-
Martin.KT8D5
Blbě řečeno, zkrátka pro mě jako pro zákazníka je barva až dál, když ti přijede pozlacená tramvaj, co z toho máš, že ve vnitř je špína a bezďáci, chci říct, že jsou důležitější věci než nátěr...Béďa Trávníček píše:Když si do tramvaje přinese vágus židli, je to jen jeho věc...Martin.KT8D5 píše:mě stačí, když v ní nebude smrad, budou čistý sedačky a ze židle přede mnou nepoteče vágus, když má ta tramvaj všechno co píšu může bejt třeba zlatá a stejně jsem nasr...![]()
Pardón, ale pokud dobře chápu, tak budeš naštván, když bude mít tramvaj čistý sedačky a nebude v ní smrad![]()
-
Béďa Trávníček
-
Martin.KT8D5
-
Štěpán
-
Béďa Trávníček
Když si do tramvaje přinese vágus židli, je to jen jeho věc...Martin.KT8D5 píše:mě stačí, když v ní nebude smrad, budou čistý sedačky a ze židle přede mnou nepoteče vágus, když má ta tramvaj všechno co píšu může bejt třeba zlatá a stejně jsem nasr...
Pardón, ale pokud dobře chápu, tak budeš naštván, když bude mít tramvaj čistý sedačky a nebude v ní smrad