Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Od zitřka možná 9138, 9139, 9140.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
to už je věc jiná - moje poznámka byla k tomu, že je jich do vypravení napsáno tolik, do kurzů na 14T stále chodí i řidiči z jiných vozoven, místo toho, aby udělali rychlou akci pro motol, dva tři kurzy, což je asi 24 lidí, hned by bylo lépe.Proxy píše:Acháa já myslel, že není tolik provozuschopných škodovek, aby pokryly všechna nařízená vypravení...
A to že jich spousta nejezdí pro technické problémy, to nikoho nepřekvapí
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Achádušan píše:toto je nařízeno zeshora, skutečnost je však velmi odlišná - není tolik řidičů v motole, aby pokryly všechny plánované škodovky!pawel píše:pokud mě zrak nešálí, tak při vypravení všech garantovaných i negarantovaných spojů (celkem 22x14T) vypravuje vozovna motol o víkendu jedno jediné pořadí v sestavě 2xT6, a to 11/9, které je zároveň jediným motolským pořadím na d-9. a dále, linka 10 je o víkendu T3-frei - jen T6 (SA, příp. MO) a 14T (MO).
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přesně takhle to bylo myšleno, pokud to tedy z mého původního příspěvku nevyplynulo dostatečně jasně...trainzjohny píše:Nejde o to z čeho vycházejí ... navíc trojwana teda s T3 má opravdu málo společného. Ale jde o to že u DÚ jsou vedené jako novostavba = musí splňovat současné normy.
Díky za doplnění.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
toto je nařízeno zeshora, skutečnost je však velmi odlišná - není tolik řidičů v motole, aby pokryly všechny plánované škodovky!pawel píše:pokud mě zrak nešálí, tak při vypravení všech garantovaných i negarantovaných spojů (celkem 22x14T) vypravuje vozovna motol o víkendu jedno jediné pořadí v sestavě 2xT6, a to 11/9, které je zároveň jediným motolským pořadím na d-9.
a dále, linka 10 je o víkendu T3-frei - jen T6 (SA, příp. MO) a 14T (MO).
pokud mě zrak nešálí, tak při vypravení všech garantovaných i negarantovaných spojů (celkem 22x14T) vypravuje vozovna motol o víkendu jedno jediné pořadí v sestavě 2xT6, a to 11/9, které je zároveň jediným motolským pořadím na d-9.
-
gabuliatko
- Uživatel
A neni toto omezeno takovym tim zakazem topeni v urcite casy ?Když to máte těžké záleží na řidiči stačí v dešti přidat ventilaci
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o to z čeho vycházejí ... navíc trojwana teda s T3 má opravdu málo společného. Ale jde o to že u DÚ jsou vedené jako novostavba = musí splňovat současné normy.Mr.Cross píše:Ale z čehopak vycházejí wany,VariaLF2/3 i olomoucké VariaLF.E???,stále a jenom ze skříně T3 není to nic co tu nikdá nebylo...![]()
No to je pravda...ale hlavně se vždy dá zažádat o výjimku z normy.Mr.Cross píše:Ostravská VariaLF2/3 i olomoucké VariaLF.E jsou novostavby a střešní klapky mají, takže to určitě normou není....
Ale z čehopak vycházejí wany,VariaLF2/3 i olomoucké VariaLF.E???,stále a jenom ze skříně T3 není to nic co tu nikdá nebylo...![]()
Ostravská VariaLF2/3 i olomoucké VariaLF.E jsou novostavby a střešní klapky mají, takže to určitě normou není....[/quote]
Ale z čehopak vycházejí wany,VariaLF2/3 i olomoucké VariaLF.E???,stále a jenom ze skříně T3 není to nic co tu nikdá nebylo...
Ale z čehopak vycházejí wany,VariaLF2/3 i olomoucké VariaLF.E???,stále a jenom ze skříně T3 není to nic co tu nikdá nebylo...
Jj, to vím (přece nejsem blbej) ale pokud vím, tak se mluvilo i o možnosti vyrobit jí jako nový model.trainzjohny píše:Petr píše:A co je nízká kačenka? REKONSTRUKCE PROSÍM
Mluvilo... a ty už si nějakou novostavbu viděl???
Naposledy upravil(a) Mr.Cross dne 05.4.2008 0:05, celkem upraveno 1 x.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ostravská VariaLF2/3 i olomoucké VariaLF.E jsou novostavby a střešní klapky mají, takže to určitě normou není....Mr.Cross píše:Co se týče střešních klapek zaslechl jsem že na nových vozech(neberu rekonstrukce ktn,wany apd)se nesmí používat z bezpečnostních důvodů asi to jede podle nových norem... ono by to na 14t ani nešlo...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to vím (přece nejsem blbej) ale pokud vím, tak se mluvilo i o možnosti vyrobit jí jako nový model.Petr píše:A co je nízká kačenka? REKONSTRUKCE PROSÍM
Ale kdyby to bylo proti nějakým normám, tak by se asi okýnka do střechy nedávali. Spíš to bude tím, že moderní vozidla mají na střeše "milióny krámů" a tak prostě na to není místo.
- Simpanz
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Cože, v Praze už je tolik poršáků? A mimo provoz jich je třináct? No tak já poršákem jezdím téměř denně na lince 20, kolik je tedy poršáků dohromady, když jich je 13 mimo provoz a přitom jich jezdí také docela hodně? Na lince 20 je potkávám dost často. 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A co je nízká kačenka? REKONSTRUKCE PROSÍMtrainzjohny píše:Zase tak zlý to asi zase nebude, když na nízkou kachnu klapky přidávají (na KT nejsou).