T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
To jo, ale přece jen už i na východ od nás berou spíš jen modernizované a repasované T3 (T4) a staré šroty v původním provedení je už taky nějak neberou. Občas je to teda s podivem.Absolut píše:Všeobecně T3SU by bylo možné ještě někam sřelit. Zvlášť kdyby se začaly vymlacovat od 72xx. Ale to je jenom teorie a blíží se ideám na prodej T6.
- Absolut
- Moderátor
Je to kruté, ale 7204 je úplně stejně zrychlovač jako třeba 6720. Pokud se už nebudou dělat PO na zrychlovačích a starých T3M, pak je úplně jedno, jestli přijde s ujetými kilometry do dílen 6720 nebo 7204.
Dílenští, poraďte, je na skříních T3SU proti T3 nějaký rozdíl, který by zlehčoval nebo naopak znesnadňoval přestavbu na T3R.P? Nebo to vyhde nastejno? V Olomouci se SUčka již běžně na T3R.P rekonstruují několik let.
Dílenští, poraďte, je na skříních T3SU proti T3 nějaký rozdíl, který by zlehčoval nebo naopak znesnadňoval přestavbu na T3R.P? Nebo to vyhde nastejno? V Olomouci se SUčka již běžně na T3R.P rekonstruují několik let.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevim jestli jsem to špatně pochopil já, nebo jsi se špatně vyjádřil ty, ale bylo to napsáno kategoricky 7204 -> 8253, a najednou jsou tři možnosti ?I.am.good píše:...PO se dělat už nebude, takže jsou tři možnosti:
a) nechat jí hnít někde na dvoře,
b) dát jí na GO s využitím skříně,
c) dát jí na GO na novostavbu(sešrotovat).
...jsme přeci v DPP a zde není nic nemožné a povětšinou logika nemá místo v uvažování managemetu.
Řeším tu jen to, že z mé strany jediná pochopitelná varianta je b).
O logice a uvažování v DPP vím svoje, ale a) i c) by bylo moc i na nás...
2217: První část - ano, přesně tak.
Druhá část - 7204 neni třicetileté SU, je sotva dvacetileté ! A to by jsi šrotovala, zatimco čtyřicetileté klasiky T3 se opravují...
-
I.am.good
Teda vážně nevím, o čem spekulujete. Rozhodně se není čemu divit. Je-li už v současné době ukončena renovace vozů T3(SU) prostřednictvím prohlídek PO, tak co s vozy, které už si najely potřebné kilometry na tuto prohlídku? Pokud vím, tak je v normách uveden maximální kilometrický proběh vozu na jednotlivé prohlídky a v případě, že 7204 už si to "odjezdila", tak co s ní chcete udělat? PO se dělat už nebude, takže jsou tři možnosti: nechat jí hnít někde na dvoře, dát jí na GO s využitím skříně, dát jí na GO na novostavbu(sešrotovat). Takže prostě se smiřte s tím, že tento vůz už dojezdil a co se týče GO/šrot, tak nad tím si nelamte hlavu, jsme přeci v DPP a zde není nic nemožné a povětšinou logika nemá místo v uvažování managemetu. 
Samozřejmě opět podotýkám, že se jedná o nezaručenou informaci, byť velice pravděpodobnou.
Samozřejmě opět podotýkám, že se jedná o nezaručenou informaci, byť velice pravděpodobnou.
- Karotka
- Uživatel
No právě, jedno z nejnovějších = jedno z posledních, co mělo ČKD "na skladě", takže možná jezdil jen na dobrý slovo.demon píše:Ad 7204 a šrotace - zatím se ke mě tahle informace nedostala, nicméně pokud není po nějaké závažné nehodě, nebo z nějakého jiného (mě neznámého) důvodu nerekonstruovatelný, tak bych ho viděl spíš na přestavbu se zachováním skříně. Přeci jen je to jeden z relativně nejnovějších SUček.
-> Pustá spekulace: není možný, že měl nějakou vadu od výroby, na kterou se přišlo až teď? Slyšel jsem něco o jednom autobuse, ve kterém něco netěsnilo, co těsnit mělo, při rutinní prohlídce se náhodou přišlo na to, že má úplně shnilou kostru, a šel rovnou do šrotu.