A to s tím chtěl praštit na foru!!!! Ale naštěstí to neudělalAbsolut píše:Goode, od doby, co jsi na TF, tak si ukládám fotky z diskuse. Fakt Good.
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
-
I.am.good
Myslím, že je rozhodně lepší to umístit do DOI.am.good píše:Pane MOpe, nerozčilujte se.Já s vámi chtěl mimo jiné v sobotu probrat prá věcí okolo díl. okénka, ale bohužel jste nereflektoval na email.
Mě totiž na dílenském okénku (teda i na FŽ, ale tam nefotím) docela vadí malá velikost fotek, tuším jen 800*600 a tam už vůbec nevynikají detaily. Sem jde alespoň 1024*768, což je dosti rozdíl, i když stále mi to přijde malé.
Nešlo by to nějako předělat? S radostí budu posílat fotky vám do DO, však chystám se někdy projít opět po UD a fotit, kde se co šustne. Ale na těch pár fotek mi přijde možná vhodnější to šoupnout sem. Jak chcete, je to na vás. Každopádně navrhuji na některý podvečer malý dýchánek s debatou o všem, ale i o budoucnosti DO.
-
I.am.good
Pane MOpe, nerozčilujte se.
Já s vámi chtěl mimo jiné v sobotu probrat prá věcí okolo díl. okénka, ale bohužel jste nereflektoval na email.
Mě totiž na dílenském okénku (teda i na FŽ, ale tam nefotím) docela vadí malá velikost fotek, tuším jen 800*600 a tam už vůbec nevynikají detaily. Sem jde alespoň 1024*768, což je dosti rozdíl, i když stále mi to přijde malé.
Nešlo by to nějako předělat? S radostí budu posílat fotky vám do DO, však chystám se někdy projít opět po UD a fotit, kde se co šustne. Ale na těch pár fotek mi přijde možná vhodnější to šoupnout sem. Jak chcete, je to na vás. Každopádně navrhuji na některý podvečer malý dýchánek s debatou o všem, ale i o budoucnosti DO. 
-
I.am.good
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hele tak naposled.6509 píše:Moc děkuji.Jsi můj kamarád.A co 6862,3,5 a 6816Prosím o odpověď
O vyřazení, likvidaci, přestavbě jakéhokoliv vozu rozhoduje na základě počtu najetých kilometrů s přihlédnutím k aktuálnímu technickému stavu a strategii technického rozvoje (na to je teď celej odbor...) vedení příslušný vozovny (vrchní mistr údržby, TK) a dispečer ÚD+TK.
Ani jeden z nich já nejsem !
Já ti můžu jenom napsat 6862+3 a 6816 ještě minimálně rok provozu čeká (nenastane-li nějaká fatální MU), 6865 najíždí zbyteček kilometrů do PÚ i když rekonstruce už teď se vyloučit nedá.
Tím končim, prosím už žádný další otázky tohoto typu na mou osobu !
Dík.