Ale kačeny taky všude nemůžou (viz. oběžník zákaz potkávání pro vozy KT8, včetně míst, kde není možné použít vozy KT8 a tedy i T3.PLF). Jedná se především o některé koleje ve vozovnách, ale třeba taky některé koleje ve smyčkách (viz. smyčka Dlabačov). Wana bude jezdit v PD na 7/15 a o víkendech 5/8, po výluce Petřiny opět 5/2. Ačkoliv má wana zcela jiný lak než oběžná R.P mohlo by dojít ke snadné záměně, a proto bude jezdit přes centrum zcela výjimečně.arny píše:A co se týká potkávaček má je podobný jako KT a káča snad může všude. Zjištěno a popovídáno ve Vokovicích s zástupcem šéfa depa.
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Snad vyjede, celá vozovna je proškolená, takže není důvod proč by nevyjela. Ve dvojici určitě nepojede. Jak tady již bylo několikrát řečeno, v soupravě nemůže jezdit, protože se nevejde do zastávek a nevychází na kontakty výhybek.M.Passi píše:Nevíte někdo jestli vyjede v pondělí wana na l.15?Na l.8 by totiž musela snad jen jako souprava 8251+8252...
tak tady je fotka wany na lince 8, zastávka U Svobodárny a v zastávce Nádraží Vysočany před generálním ředitelstvím DPP. mimochodem ten retro design mezi zdejší moderní zástavbu moc nejde (když porovnám s fotkou 14T na stejném místě na lince 19) omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ne nepletu. Co je městská policie? Bezpečnostní agentura placená městem. A jaký mají uniformy.? Černý. Můj názor na městskou policii tady rozvádět nebudu.KGX 63 píše:Pleteš si pojmy s dojmy!
Ano jsem pro aby wana jezdila i na noční. Vždyť je to jen obyčejné R.P bez schodů uprostřed. A co se týká potkávaček má je podobný jako KT a káča snad může všude. Zjištěno a popovídáno ve Vokovicích s zástupcem šéfa depa.
promiň možná mám blbý dotaz. ale když je přestávka v Podbabě do 14:33 - to znamená odjezd z Podbaby směr Nádraží Vysočany? že bych si podle jízdních řádu zjistil v kolik bude na některé zastávce a udělal pár fotek. díky za info, původní informaci jsem přehlídnulMOp píše:Tak znovu - Dnes je vypravena na 705/8. Přestávky v Podbabě - 12:18-12:48, 14:03-14:33, 15:48-16:18.
8252 čekala ve Vokovicích od 24.2. na papíry, takže za jeden den je určitě nedostala. Informace tu jsou správné, stačí prolistovat pár stránek dozadu.mechurav píše:tohle mi přijde trochu divný....že by za jeden den získala druhá wana povolení (tedy papíry)![]()
tohle tu bylo napsáno 15.3. a 16.3. už byla druhá wana na lince.... opravdu se tu dějí zvláštnosti nebo jsou tu špatné informace
- pan Vedoucí
- Uživatel
Papíry 8252 obdržela již ve čtvrtek. Měly včera jezdit obě wany, ale sešlo z toho, jelikož teprve až v 11h bylo povoleno s vozem 8252 vyjet na linku.mechurav píše:tohle mi přijde trochu divný....že by za jeden den získala druhá wana povolení (tedy papíry)![]()
tohle tu bylo napsáno 15.3. a 16.3. už byla druhá wana na lince.... opravdu se tu dějí zvláštnosti nebo jsou tu špatné informace