Dost často se na šejdrové pořadí linky dává vůz, který je schopen provozu, ale v pauze na něm depo musí provést nějaké úpravy....dušan píše:Ta 14 mne dost překvapila, když jsem ji potkal na palačáku, tu jsem ani nečekal. Proto jsem psal o té 9127 na 9, protože přeci nebyl žádný problém vyklopit řidiče ve výstupní zastávce u vozovny a rychle hurá na Řepy. Mluvil jsem o tom s výpravčím a on mi říkal, že už to řeší dispečink, že prý musí mluvit s Bláhou (pamatuji si to jméno dobře?) takže se to bude řešit až pak.Prostě je škoda, že nefunguje ta operativnost a logika. Podnik neustále něco říká o kvalitě a přístupu k cestujícím, následně nezajistí ani takovou "maličkost". Mám-li něco garantovat, musím mít rezervu. Já jsem se strašně omlouval té slečně s maminkou na vozíčku a pomáhal nahoru i dolu, naštěstí maminka mohla nakonec zavěšená do mne nastoupit sama, vystoupit též. Ale já je přemlouval,aby si stěžovaly, že prostě ta tram nebyla nízkopodlažní tak, jak to píše jř. Doufám, že to napíší, protože jinak se nic nezmění, na některý šlendrián nic jiného neplatí.
Jinak jsem se dozvěděl jednu velmi úsměvnou historku